Uutiset

Johtajakalenterin luukusta löytyi Heikki Paavilainen

Hämeenlinnan Kaupungin Teatteria luotsaa vuoden 2006 alusta lähtien Heikki Paavilainen. Teatterin hallitus oli valinnasta yksimielinen. Paavilainen työskentelee tällä hetkellä Rauman kaupunginteatterin taiteellisena johtajana.

– Paavilaisen monipuolinen kokemus teatterin eri osa-alueilta ratkaisi, sanoo teatterin hallituksen puheenjohtaja, apulaiskaupunginjohtaja Juha Isosuo.

Paavilainen on työskennellyt näyttelijänä, ohjaajana ja käsikirjoittajana. Hänen kätensä jälki näkyy niin teatterissa kuin kotimaisissa elokuvissa ja tv-sarjoissakin.

Sekä teatterin hallitus että tuleva johtaja tähdentävät yhteistyön tärkeyttä. Paavilainen tutustuu talon tapoihin pikku hiljaa jo ensi syksynä.

– Hämeenlinnan Kaupungin Teatteri on täynnä vahvaa ammattitaitoa. Minun näkövinkkelistäni teatterin tekeminen ei ole kenenkään sooloilua. Onnistumiseen tarvitaan kaikkien yhteinen panos, hän hahmottelee.

Teatterin hallitus haastatteli seitsemää johtajaehdokasta. Yhteensä hakijoita oli kaksikymmentäkolme.

Snoopi Siren johtaa teatteria tämän vuoden loppuun asti. Ensi vuonna teatterin ohjaksissa on talossa pitkään työskennellyt ohjaaja Matti Kuikkaniemi.

Päivän lehti

4.12.2020

Fingerpori

comic