Uutiset

Jonne Aaron akustiselle ilmaiskeikalle

Yksi Suomen tämän hetken suosituimmista artisteista Jonne Aaron esiintyy perjantaina 21. maaliskuuta hämeenlinnalaisessa nuorten ja nuorten aikuisten muotiliikkeessä Catwalkissa.

Kyseessä on akustinen ilmaiskeikka.

Mistä idea moiseen, yrittäjä Anni Almi?

– Halusimme tehdä vähän erilaisen tempauksen Catwalk-päivien yhteydessä sekä tarjota asiakkaille viihdykettä ja ilahduttaa heitä. Jonne Aaron sopii teemaan. Hän on sellainen ilontuoja.

Tähtäimessä uusi asiakaskunta

Anni Almi kertoo lähteneensä sopimaan keikkaa jo syksyllä.

– Olen tosi iloinen, että saamme tämän tason artistin.

Tietty taka-ajatuskin Almilla oli Aaronin valitessaan.

– Tiedän, että Jonne vetää liikkeeseen myös aikuisia naisia. Toivon, että he huomaavat, että emme ole pelkästään nuorten muotivaateliike.

Jonotus keikalle tapahtuu ulkona

Aaronin keikka alkaa noin kello 17. Almi kertoo, että fanien ei kannata tulla jonottamaan keikalle sisätiloihin, sillä myymälä palvelee normaalisti kello 16:een asti, jolloin ovet suljetaan keikan valmisteluja varten.

– Siirrämme vaatetelineitä pois tieltä, että saamme artistille hyvän esiintymisalueen.

Odotettavissa on noin tunnin mittainen setti.

– Keikan aikana emme tee kauppaa, mutta sen jälkeen jatkamme myyntiä siihen asti kuin asiakkaita riittää.

Tapahtumia seuraa jatkossakin

Vaikka Anni Almi onkin tyytyväinen kaupungissa muutaman kerran järjestettyyn Pimeän kaupan iltaan, hän haluaa tuoreena, viime kesäkuussa aloittaneena yrittäjänä järjestää myös omia tempauksia. Kilpailu kun on kovaa ja yhä vain kiristymässä muun muassa kauppakeskus Goodmanin tulon myötä.

– Tarkoituksena on, että järjestäisimme muutaman kerran vuodessa jotain isoa omaa tapahtumaa Catwalk-päivien nimellä. Tempaukset vaikuttavat positiivisesti, ja näin erotumme muista. Esiintyjinä ei aina välttämättä ole artisteja, vaan mitä vain mitä mieleen pälkähtää, Anni Almi kertoo.

Almi kuvailee olevansa musiikin suhteen kaikkiruokainen. Liike myykin esimerkiksi Wanaja Festivalin lippuja, jotka tulivat myyntiin torstaina 20.3. (HäSa)

Asiasanat