Uutiset

Jouko Mikkola Hattula Golfin toiminnanjohtajaksi

Hämeenlinnalainen PGA Pro Jouko ”Jokeri” Mikkola on Hattula Golfin uusi toiminnanjohtaja ja golfopettaja maaliskuun alusta lähtien. Mikkolan tehtävänä on kehittää seuratoimintaa ja erilaisia yritystapahtumia.

Hattula Golfin puheenjohtajan Reijo Riihimäen mukaan Mikkolan pitkä kokemus niin klubipelaajien kuin kilpapelaajienkin opettamisesta ja valmentamisesta on iso lisä Hämeenlinnan seudun opetus- ja valmennustoimintaan.

– Mikkolan kokemus yritysmaailmassa ja yhdistystoiminnassa antavat hyvät mahdollisuudet kehittää Hattula Golfin kaikkia ydintoimintoja, kuten yritystapahtumia sekä jäsenistön pelimahdollisuuksien ja taitojen kehittämistä, Riihimäki sanoo

– Uskon, että minulla on paljon annettavaa Hattula Golfin jäsenistölle ja yhteistyökumppaneille. Nyt täytyy nöyränä keskustella jäsenistön, pelioikeutettujen ja yritysten kanssa, miten voisimme parhaiten auttaa heitä viihtymään ja käyttämään palveluitamme. Seuratoiminnan ja yhteisöllisyyden kehittäminen Hattulassa tulee olemaan lähellä sydäntäni, samoin lasten harrastustoiminta, Mikkola selvittää.

Ensimmäinen uusi tapahtuma Hattula Golfiin on jo ideoitu. Tarkoituksena on järjestää rentoa ja hauskaa golfia ammattilaisille ja yritysvieraille. PGA-ammattilaisten Shoot Outissa Suomen parhaimmisto pelaa ensin PRO-AM tapahtumassa ja sen jälkeen rahapalkinnoista Shoot Outissa.

Jokeri Mikkola, 49, on Suomen PGA:n hallituksen jäsen ja koulutusvastaava. Hänen vastuullaan on golfvalmentajien jatkokoulutus ja peruskoulutuksen kehittäminen. PGA:n kategoriajärjestelmässä hänellä on Suomessa korkein kategoria eli K5.

Mikkola on työskennellyt golfin parissa ammatikseen vuodesta 1999 lähtien. Vuodet 2002−2013 Mikkola oli PGA Prona Golf Talmassa. Siellä hän koordinoi oman yrityksensä kautta opetuksia jäsenistölle, yritystapahtumia ja talviharjoituksia. Lisäksi hän vastasi nuorten valmennuksesta vuoteen 2009 asti. Vuodesta 2012 Mikkola on ollut golfopettajana myös Nurmijärvi Golfissa, jossa hänen vastuullaan olivat klubipelaajien ryhmien valmentaminen ja yritystapahtumat. (HäSa)

Asiasanat

Päivän lehti

2.6.2020