Uutiset

Joulua omalla äidinkielellä

Eri maista kotoisin olevat henkilöt lukevat Raamatun tekstejä omalla äidinkielellään Turengin kirkossa keskiviikkona 11. joulukuuta kello 18. Kuulijoille teksti on myös suomeksi. 
 
Joulu minun äidinkielelläni -ilta perustuu vanhaan englantilaiseen Nine lessons with Carols -perinteeseen, jossa lauletaan joululauluja sekä luetaan jouluun liittyviä raamatuntekstejä Vanhan Testamentin ennustuksista ja lupauksista lopulta päätyen jouluevankeliumiin.
 
Mukana illassa ovat pastori Eija Tujula, kanttori Heljä Linna ja lähetys- ja aikuistyönsihteeri Kaija Martin. Illan päätteeksi on kahvi- ja teetarjoilu.
 
Miesten saunaillan pikkujoulun viettoon käydään tiistaina 10.12. kello 17.30 Rantalahden leirikeskuksessa (Rantalahdentie 70). Joulua vietetään myös lähetyksen joulujuhlassa Ilonassa (Keskuskuja 3, Turenki) keskiviikkona 11.12. kello 15.
 
Seurakunta ja Janakkalan Ikätaideyhdistys ry yhdessä kutsuvat ikäihmisiä joulujuhlaan perjantaina 13.12. kello 13 Turengin seurakuntakeskukseen. Tarjolla on joulupuurot ja -kahvit jouluisen ohjelman kera. Mukaan toivotaan otettavan parin euron pikkupaketti. (HäSa)
 

Asiasanat