fbpx
Uutiset

Joulun yli selviäminenkään ei lepyttänyt brittipossuja

Jonkun olisi pitänyt kertoa sikalaumalle, että jokaisen joulun yli hengissä selviävän porsaan tulisi olla ikionnellinen ja hyväntuulinen. Mutta ainakaan Britanniassa kaikki saparovintiöt eivät osaa olla kiitollisia. Maataloustyöntekijä joutui turvautumaan sairaalahoitoon jouduttuaan porsaslauman hyökkäyksen uhriksi Norfolkissa sunnuntaina.

– Näyttää siltä, että miehen kaaduttua eräs emakoista kävi hänen kimppuunsa. Sen jälkeen muut porsaat seurasivat emakon esimerkkiä ja yhtyivät hyökkäykseen, Norfolkin poliisin tiedottaja olettaa.

Tiedottajalle kyseessä oli ensimmäinen kerta, kun hän kuulee pekoniveijareiden suorittamasta joukkohyökkäyksestä. Sikamaisesta käytöksestään huolimatta possulauman jäsenet saavat todennäköisesti pitää henkikultansa.

“En tiä, kun se on niin perkeleen hullukin”

Itävaltalaisen pariskunnan avioituminen siirtyi kymmenellä viikolla morsmaikun viljelemän huumorin takia. Morsian sai päähänsä piristää siviilivihkimistilaisuuden tunnelmaa vastaamalla perinteiseen “tahdotko sinä…” -kysymykseen hauskasti, mutta myös lyhyesti ja ytimekkäästi “en”.

Vihkitoimitusta suorittamassa ollut virkamies keskeytti operaation morsiamen vitsiin. Morsian aneli turhaan vihkimisen jatkamista. Vaikka hän kuinka vakuutti vain vitsailleensa, virkamies ei heltynyt. Itävallassa voimassa olevien säädösten mukaan kielteisen vastauksen antaminen vihkimisen yhteydessä merkitsee automaattisesti vähintään kymmenen viikon taukoa, ennen kuin sama pariskunta pääsee yrittämään uudestaan.

Mutta on sitä osattu Suomessakin. Yrjö Varpio kertoo teoksessaan Väinö Linnan elämä Linnan kotitienoilla asuneen kyläoriginellin Korhon Jussin ja hänen Miina-morsiamensa vihkimisestä.

– Kun pappi oli ensimmäisen kerran kysynyt, että tahdotko, Jussi oli supissut, että ‘en tiä, kun se on niin perkeleen hullukin’.

Vielä toinenkin vihkimisyritys oli kaatunut Jussin verukkeisiin, kunnes kolmas kerta toden sanoi ja teki Jussista ja Miinasta avioparin.

Pöytälätkän RockSM taas Panu Pajukarille

Pöytäjääkiekon RockSM-kisan on voittanut jo viidennen kerran peräkkäin Panu Pajukari. Pöytälätkän Monsters of Puck -turnaus miteltiin Helsingin Nosturissa viikonloppuna.

Alkukarsinnoista oli finaaliin edennyt 32 pöytäjääkiekon taitajaa. Finalistien otteita vauhdittivat livebändit Full Diesel ja Kings of Fools.

Pöytälätkän RockSM-kisa käytiin nyt seitsemännen kerran.

STT

Menot