Uutiset

Juhani Tammisen käytös finaalipeleissä

Ihmettellä pitää, että kuinka kauan te/me hämeenlinnalaiset, lähikuntalaiset ja HPK-fanit, sulatamme ja siedämme ex-valmentaja (kommentaattori) Juhani Tammisen HPK- ja hämeenlinnavastaisia kommentteja.

Mies on ylimielinen ja raivoa täynnä, Nelos-kanavalla työtä tehdessään, kun nälvii Hämeenlinnan pallokerhon joukkuetta ja ylipäätään Hämeenlinnaa.

Olemme suurella kaveriporukalla ihmettelleet asiaa ja myös tuoneet tämän selvästi julki tv Neloselle, sekä muille tahoille. Nyt myös tällä palstalla.

Asiasta on annettu palautetta myös Nelosen palautelaatikkoon ja vaadittu, että asia viedään eteenpäin ja herra Tamminen laitetaan sanoistaan tilille.

Nyt olisi korkein aika kaikkien hämeenlinnalaisten ja Kerho-fanien nousta vastaiskuun ja laittaa Tamminen syömään sanansa ja pyytämään hämeenlinnalaisilta julkisesti anteeksi törkeitä vihjailujaan. Jos hänellä on jotain HPK:n nykyistä valmentajaa vastaan, niin puisivat kismansa keskenään, ei tv ole mikään nyrkkeilykehä, jossa voidaan solvata aivan ketä tahansa, kun on hieman kuuluisuutta takana.

Töissä pitää meidän kaikkien osata käyttäytyä ja olla myös puolueeton jokaista joukkuetta ja yksilöä kohtaan.

Toivottavasti ensi kaudella jääkiekko palaa MTV3-kanavalle ja saadaan vanha, hyvä ja puolueeton kaksikko, Mika Saukkonen ja Timo Jutila jälleen ääneen.

Nyt siis kaikki taklaamaan Tammista, kun on hyvä taklauspaikka ja otetaan vielä se kaikkein paras mitali myös kotiin.

Yksi kaikkien ja kaikki HPK:n puolesta

Hattula

Päivän lehti

4.4.2020