Uutiset

Jukolassa ryhmäneuvolakäynti 4-6 kuukauden ikäisille

Jukolan päiväkotiin on kutsuttu 4-6 kuukauden ikäiset perheiden esikoislapset ryhmäneuvolakäynnille maanantaina 27. syyskuuta. Lapset pääsevät silloin terveydenhoitajalle ja hammashoitajan tarkastukseen mihin aikaan vain kello 14.30 alkaen.

-Käynti korvaa normaalin terveydenhoitajan neuvolakäynnin ja hammashoitajan käynnin, kertoo kehittäjä-psykologi Sirpa Seppänen kaupungin kehittämisyksiköstä.

Terveydenhoitaja tarkastaa ryhmäneuvolakäynnillä lapsen ja hammashoitaja hänen suunsa. Perhetyöntekijä ja neuvolan psykologi antavat vanhemmille tietoa parisuhteesta ja varhaisesta vuorovaikutuksesta.

Psykologin ja hammashoitajan kaikille ryhmäneuvolakäynnille tuleville tarkoitetut yhteiset puheenvuorot ovat kello 16.30-17.15. Neuvolan ovet pyritään sulkemaan kello 18.

-Tapahtuma on ainutlaatuinen kokeilu, jonka toivomme jatkuvan ja leviävän, Sirpa Seppänen kertoo.

Kaupungin varhaiskasvatus, seurakunnan lapsityö, Hämeenlinnan 4H-yhdistys, MLL:n Hämeenlinnan yhdistys ovat mukana Jukolan neuvossa kertomassa omista palveluistaan.

Jukolan ryhmäneuvolakäynti liittyy valtakunnalliseen Kaste-hankkeeseen, jonka osana Hämeenlinnan kaupunki kehittää hyvinvointineuvolaa.

Päivän lehti

27.11.2020

Fingerpori

comic