Uutiset

Julkusen paluu päätti …HPK:n tappioputken

Kevään 2011 HPK:n naisten jääkiekkojoukkueen mestarivalmentajan Jarkko Julkusen palasi Kerhon päävalmentajaksi ja samalla katkesi hämeenlinnalaisten kuuden ottelun tappioputki. HPK kuittasi täyden pistepotin kukistamalla Kuortaneen Oriflame Teamin luvuin 3–1 (0–1, 1–0, 2–0).

Julkunen ehti olla joukkueen mukana kaksissa harjoituksissa ennen keskiviikon matsia.

– Ihan hieno oli palata. Ei jännittänytkään, vaikka ennen peliä syke rupesi nousemaan. Ensimmäisessä erässä olimme ihan jaloissa, mutta pystyimme pelaamaan kuitenkin nousujohteisesti jokaisen erän ja koko pelin, sanoi Julkunen.

HPK ratkaisi pelin hallitsemassaan kolmannessa erässä.

– Kolmas erä oli vahvaa pelaamista. Kolmosketju (Julia Rouru, Mirka-Maria Kuivikko ja Karoliina Jaakkola) teki hyvin töitä. Vastustaja ei päässyt heitä vastaan mihinkään. Heidän onnistuminen oli mukava yllätys. Vastuuta tulee, kun pelaa hyvin, Julkunen sanoi.

Huhta avasi maalihanat

Kapteeni Mira Huhta avasi maalihanat toisen erän lopussa ylivoimalla tarkalla siniviivakudilla. Pakki Ella Pietikäinen tulitti voittomaaliksi jääneen toisen osuman päätöserässä hyvän nousun jälkeen. Katja Nurmesniemi sinetöi voiton jäänuoliaisella, joka yllätti kovin helposti Oriflame Teamin maalivahti Tiina Ranteen.

30 kertaa torjunut Kerhon vahti Maija Hassinen-Sullanmaa oli kelpo vireessä.

Lauantaina olkapäätään loukannut Riikka Noronen huilasi keskiviikon pelin.

– Noronen olisi voinut pelata, mutta otimme varman päälle. Annettiin nyt vastuuta muille. Hyvä tästä tulee, kun luotetaan siihen, mitä me sanomme, Julkunen sanoi. (HäSa)

Pasi Honkanen

Asiasanat

Päivän lehti

5.12.2020

Fingerpori

comic