Uutiset

Jumbo kellisti aneemisen HPK:n

Jääkiekon A-nuorten SM-liigaa selvästi johtava Hämeenlinnan Pallokerho kompastui keskiviikkona Lahdessa jumbona olevaan Pelicansiin. Pelicans voitti tahdottoman Kerhon maalein 4–1 (1–1, 1–0, 2–0).

– Aivan järkyttävä peli meiltä. Luokaton esitys. Näin aneemisena en ole joukkuettamme tällä kaudella ennen nähnyt, puhisi HPK:n A-nuorten päävalmentaja Olli Salo yllätystappion jälkeen.

Salo myönsi, ettei Kerho ollut valmis keskiviikon otteluun.

– Hävisimme jokaisen kaksinkamppailun. Valmistautuminen ei onnistunut ja se menee meidän kaikkien valmentajien ja pelaajien piikkiin. Tappioita tulee aina joskus, mutta näin heikoksi ei peli saisi mennä.

Pelicans otti kotihallissaan ansaitun voiton kärkijoukkueesta.

– Se oli nyt parempi joukkue ja ansaitsi voittonsa. Pelicansin tahtotaso oli paljon kovempi kuin meillä. Meillä se oli nyt katastrofaalinen. Juostiin lähinnä kiekon perässä, Salo suomi.

HPK:n A-nuorten ykkösvahti Juuse Saros sai huilata keskiviikkona.

– Maalivahtipeliin emme kuitenkaan ottelua hävinneet. Maalivahtimme Joonas Toivonen (27) oli paras pelaajamme. Hän oli ainoa, joka oli keskittynyt otteluun niinm kuin pitää.

Salo osui

Saku Kaikkonen vei kotijoukkueen johtoon ylivoimalla, mutta sen maalin Kerho vielä kuittasi. Vieraiden ensimmäisen erän 1–1-osuma oli Joel Salon käsialaa.

Jussi Pelto-Arvo teki Pelicansin voittomaalin toisessa erässä ja Sebastian Kauppila ja Kim Ranta-aho iskivät lisää tuskaa Kerholle kolmannessa erässä.

HPK jatkaa nuorten liigaa viikonloppuna kahdella kotiottelulla (lauantaina vastaan tulee KalPa ja sunnuntaina Jokipojat). (HäSa)

Asiasanat

Päivän lehti

29.11.2020

Fingerpori

comic