Uutiset

Junioritoiminta pysyy Lammilla ennallaan

Lammin Salibandyn B-tytöt pelasivat hyvän kauden SM-sarjassa ja olivat ikäluokan viidensiä.

Tulevalle kaudelle seurafuusion myötä vanha seura katoaa, mutta tyttöjoukkue jatkaa hämeenlinnalaisena joukkueena ja kotisali säilyy Hakkalassa.

– Tähtäämme A-tyttöjen SM-sarjaan, koska osa viime kauden pelaajista ei enää pääse B-tytöissä pelaamaan. Mahdollista on, että laitamme joukkueen myös B-tyttöihin, jos saamme tarvittavan määrän pelaajia kasaan, pohtii joukkueen valmentajista Kai Vitie.

– Olemme kaikki yhteistä LASB-perhettä. A-tyttöjoukkue pelaa LASB Hml:n alaisuudessa. Jatkamme tyttöjen valmentajina Jouni Kankaan kanssa.

Uudessa organisaatiossa LASB Hml hoitaa junioritoimintaa Hämeenlinnan alueella. Lammilla ja Hämeenkoskella juniorityö on jo ennen seurafuusiota toiminut yhdessä ja jatkuu siten ennallaan. Toimintaa organisoi aluevastaavana Jukka Toivonen.

Tyttöjoukkueella oli try out-tilaisuus viikko takaperin.

– Try-out-tilaisuudessa oli mukana muutamia uusia tyttöjä ja joukkueeseen oli jo aiemmin liittynyt pari pelaajaa eli uusia pelaajia tulee olemaan ainakin kentällinen. Tilanne näyttää hyvältä. Joukkue vahvistuu selkeästi ja tytöt menivät viime kaudella valtavasti eteenpäin, Vitie kertoo.

Pojissa B-nuorten try out-tilaisuudet järjestetään Hakkalassa torstaina 28. huhtikuuta ja keskiviikkona 4. toukokuuta. Joukkueen valmentajiksi on valittu Petri Manninen ja Nette Ahola. HäSa

Asiasanat

Päivän lehti

30.10.2020

Fingerpori

comic