Uutiset

Jussi Heikkinen ei jatka Hakassa

FC Haka ilmoitti kuluneella viikolla, että se ei käytä Jussi Heikkisen sopimusoptiota eli FC Hämeenlinnasta Valkeakoskelle marraskuussa siirtynyt puolustaja ei jatka Hakassa. Heikkinen pelasi Hakan paidassa Liigacupia.

– Juke kärsi loukkaantumisista hieman talven aikana ja jatkoimme optiota maaliskuun puoleenväliin, että näemme häntä vielä Liigacupin peleissä. Päätimme olla kuitenkin käyttämättä hänen optiota, valotti Hakan päävalmentaja Sami Ristilä päätöksen taustoja.

Heikkinen on liittynyt FC Hämeenlinnan harjoitusryhmään, mutta suoraan sopimusta ei ole luvassa. FC Hämeenlinnan päävalmentaja Jussi Lempinen totesi, että oman joukkueen miehistö on jo valmiina.

-Juke treenaa nyt meidän mukanamme, haluamme auttaa oman kylän poikaa hädässä. Juke joutui erittäin hankalaan tilanteeseen sopimuksen purun myötä ja meidän kanssa treenatessamme hän saa aikaa pohtia seuraavaa siirtoaan. Meidän pelaajabudjettimme on jo käytetty, eikä Juken pestaamiseen ole ilman lisärahoitusta mahdollisuutta, Lempinen kertoi tilanteesta.

Laitapuolustajana pelannut 23-vuotias Heikkinen siirtyi Hämeenlinnasta kaudelle 2009 FC Lahden liigamiehistöön, mutta hyvin alkaneen kauden päätti loukkaantuminen. Seuraavalle kaudella hän palasi Hämeenlinnaan, mutta uusiutunut polvivamma vaati jälleen leikkauksen ja kausi 2010 jäi väliin. Viime kaudella Heikkinen kuului Ykkösessä FC Hämeenlinnan vakiokokoonpanoon. Hän on pelannut urallaan myös nuorten ja poikien maaotteluita. (HäSa)

Päivän lehti

25.1.2020