Uutiset

Jussi Ojala siirtyy Härmään

Härmän jalkapallon Kolmosessa pelaava edustusjoukkue on alkanut solmia sopimuksia tulevaa kautta ajatellen. Ensimmäisenä kauden 2014 kattavan sopimuksen allekirjoitti FC Hämeenlinnasta Härmään siirtyvä Jussi Ojala. Vuonna 1993 syntynyt hyökkäyspään pelaaja teki debyyttinsä miesten tasolla Ykkösessä vuonna 2011 FC Hämeenlinnan paidassa.

Ojala ei pue ensikertaa vihreää paitaa päälleen, sillä kaudella 2012 Ojala pelasi 11 ottelua farmisopimuksen kautta Härmän riveissä Kakkosessa. Tuolla kaudella Ojala laittoi nimensä isolla myös Härmän historiankirjoihin, sillä mies on tehnyt sekä Härmän historian ensimmäisen maalin Kakkosessa että ottanut ensimmäisen suoran punaisen kortin.

Ojalan tavoitteet tulevalle kaudelle ovat jo selkeät.

– Sylkeä maaleja. Se on aina kivaa ja siitä minä diggaan, Ojala naurahti.

Ojalalta löytyy nuoresta iästä huolimatta jo siis kolmen kauden verran kokemusta miesten peleistä sekä Ykkösestä että Kakkosesta. Nyt sarjataso vaihtuu Kolmoseen, mutta miehen motivaatioon se ei vaikuta millään tavalla.

– Ei tässä pelleilemään olla lähdössä. Täydellä asenteella kaikissa treeneissä ja peleissä tulen olemaan mukana. Omaan elämäntilanteeseen Härmä oli tällä hetkellä paras vaihtoehto. Nyt olen opiskelemassa Turussa, joten en pääse täyspainoisesti treenaamaan ja se sopi Härmälle. Kesäksi olen kuitenkin tulossa Hämeenlinnaan töihin.

Toinen syy Härmään päätymiseen oli pelaajisto. Mukana on paljon Ojalan vanhoja pelikavereita sekä bonuksena oma pikkuveli Tommi. (HäSa)

Asiasanat