Uutiset

Jussi Sihvonen LaSB:n valmentajaksi

Divarissa pelaava Lammin Salibandy ja Salibandyliiton ikäluokkavalmentajana toimiva Jussi Sihvonen ovat solmineet valmentajasopimuksen kaudelle 2014–2015. Sihvonen, joka on pitkän linjan hämeenlinnalainen salibandyvaikuttaja, liittyy oranssien valmennusryhmään Kalle Tyrkäksen aisapariksi.

– Kuljin pelaajana Trackersin mukana pitkän matkan aina kutosdivarista liigaan asti. Polvivammat päättivät liigapelaajauran, mutta pian paikka löytyi penkin takaa. Valmensin hetken Trackersin A- junioreita, kunnes siirryin miesten valmentajaksi. Valmensin neljä vuotta liigassa ja yhden divarissa, muistelee Sihvonen.

Sihvonen, jolla on takataskussaan niin huippuvalmentajatutkinto kuin ammattivalmentajatutkintokin, pitää 35 kilometrin askelta Hämeenlinnasta Lammille helppona, ja projektia mielekkäänä.

– Tunnen entuudestaan Kallen (Tyrkäs) sekä tietysti Heikki Hätösen. Ikäluokkavalmentajapestin myötä tunnen hyvin muun muassa Rasmus Kainulaisen, joka kuuluu vuonna 1997 syntyneiden poikien maajoukkuerinkiin. Seurasin LaSB:n taivalta mielenkiinnolla jo viime vuonna. Mielestäni meillä on kasassa hyvä aihio, jossa on valtavasti potentiaalia. Kunhan muutama palanen loksahtaa kohdalleen, niin uskon että ensi kausi on hyvä, pohtii Sihvonen.

LaSB:ssa on totuttu viime vuosina näkemään lupaavia HU-46:n junioreita, eikä Sihvosen sopimus varmasti huononna tilannetta. Päinvastoin, LaSB:sta on hyvää vauhtia kasvamassa tulevaisuuden huippupelaajien hautomo. (HäSa)

 

Asiasanat

Päivän lehti

27.10.2020

Fingerpori

comic