Uutiset

Just tänäpä

Lisää Robinsoneja

Sribuat ja Sembilang. Suomen Robinson -selviämiskilpailussa kahdeksan miestä ja naista kisasi autiosaarilla turkoosin meren keskellä. Kestävyyttä ja kanttia vaativissa kilpailuissa oli palkintoina ruokaa, tavaraa tai koskemattomuus, jonka turvin säästyi lennolta koti-Suomeen.

Expedition Robinson -ohjelmaa alettiin esittää Ruotsissa jo vuonna 1997. Kansankoti hullaantui.

Suomen Robinson kuvattiin Malesiassa Etelä-Kiinan merellä. Meilläkin ohjelma keräsi enimmillään 900 000 katsojaa.

Joulukuun 22. päivänä kerrottiin, että Nelonen uusii menestyssarjan. Kanava etsii 17. tammikuuta asti suomalaisia, jotka haluavat osallistua tosi-tv -seikkailuun Kaakkois-Aasian paratiisisaarilla.

Oletko sinä vuoden 2005 Suomen Robinson? Hakijan pitää olla reipas, seikkailuhenkinen ja uimataitoinen.

Riittääköhän Neloselle selviytyjiä, ohjelmalle katsojia? Vai olisikohan Suomen ja Ruotsin robinsonit jo pitkäksi aikaa koettu?

Mistä on hämeenlinnalainen tehty?

Bolognese, cacciatore, frutti di mare, fantasia ja … hämeenlinnalainen? Muiden pizzojen täytteitä voi edes arvailla, mutta mitä ihmettä saa, kun tilaa yhden hämeenlinnalaisen?

Kaupungin makuun pääsee pari kuukautta Turuntie kahdeksassa olleessa Star pizza ja kebab -ravintolassa, jonka listalta ihka ehta hämeenlinnalainen löytyy.

Bolognese, cacciatore, frutti di mare, fantasia ja … hämeenlinnalainen?

Lätykkä sisältää kinkkua, pekonia, valkosipulia, parsaa, katkarapuja ja herkkusieniä. Tällainenko hämeenlinnalainen on?
Siis sika, jolla on monta nimeä. Sen erottaa kaukaa hajusta, se on kasvanut mullassa, pilaantuu helposti ja lisääntyy sateella…

Ei kovin mieltäylentävää, mutta pääasiahan on, että vatsa täyttyy.

Ennen kuin kukaan vetää oliivia nenään, niin kerrottakoon, että hämeenlinnalaiseksi ristitty täyteyhdistelmä on tullut kaupunkiin pizzerian omistajien mukana. Täsmälleen samoista aineksista tehtiin ennen keravalainen.

Päivän lehti

6.8.2020