Uutiset

Juuso Väisänen toinen semifinaalissa

Juuso Väisänen lähtee kakkospaikalta Fisaf-liiton kilpa-aerobicin MM-kisojen miesten finaaliin Prahassa Tshekissä..

Hämeenlinnan Voimisteluseuraa edustava hyvinkääläinen onnistui torstain semifinaalissa ja oli itsekin tyytyväinen suoritukseensa.

– Ne menivät hienosti ja taistelu kultamitalista on yhä tiukka. Perjantaina panostan täysillä esiintymiseen ja toivon sen tuovan mahdollisuuden voittoon. Finaalit ovat myöhään illalla, joten minulla on nyt hyvin aikaa palautella kroppani huippuiskuun, selvitti Väisänen semifinaalin jälkeen.

Väisänen on lajin kestomenestyjä. Hän on voittanut kolme peräkkäistä EM-kultaa. MM-kisoista mies on saavuttanut tähän mennessä hopeaa ja pronssia.

Australian Cameron Brown lähtee perjantaiseen miesten loppukilpailuun kärkipaikalta. Ranskan Judiceal Lesmann oli semifinaalissa kolmas.

Suomen naiset eivät ole mukana mitalitaistossa. Rita Niemi oli semifinaalissa kahdeksas parhaana suomalaisena. Tiina Karjalainen oli neljästoista ja Anne-Mari Hautakoski kuudestoista.

Australian Allira Bull aerobikkasi parhaat pisteet semifinaalissa. Seuraavina olivat Tshekin Tamara Jirikova ja Kristyna Tydlitatova. (HäSa)

Asiasanat