Uutiset

Kaikki puhtaustuotteet saman katon alta

Kolme vuosikymmentä puhtausalalla toiminut tamperelainen Yellow Service Oy Grönroos on avannut puhtaustuotteiden myymälän Hämeenlinnassa.

Yellow Service aloitti siivouspalvelun Tampereella vuonna 1982. Vuosien saatossa siivouspalvelu on jäänyt pois, ja yrityksestä on kehittynyt puhtausalan jälleenmyyjä ja tukkuliike.

-Hämeenlinna vaikutti sopivalta vaihtoehdolta, kun pohdimme laajentumista. Täällä on ilmennyt tarvetta myymälälle, josta kaikki puhtausalan tuotteet pehmopaperista painepesureihin saa saman katon alta, sanoo myyntipäällikkö Mikko Grönroos.

Hämeenlinnan myymälä Saaristenkatu 16:ssa palvelee niin yksityisasiakkaita kuin ammattikäyttäjiäkin.

Grönroosin mukaan Yellow Service on merkittävä painepesurikauppias. Alan ammattilaisille on tarjolla muun muassa lattianpesukoneita ja kuumapesureita.

Liikkeen tuotevalikoimassa on tunnettuja tuotemerkkejä, kuten Kärcher, Nilfisk, Vileda, Kiilto, 3M, Diversey ja Ecolab & Katrin.

Yrityksellä on myös verkkokauppa.

Vastuuta pojille

Yellow Servicen palveluksessa on 11 työntekijää, joista yksi vastaa Hämeenlinnan liikkeestä.

Yrityksessä on menossa sukupolvenvaihdos, kun toimitusjohtaja Tarja Grönroos on antamassa vastuuta pojilleen Mikko Grönroosille ja kehityspäällikkö Jukka Grönroosille.

Yellow Service on tukijana Suomi puhtaaksi päivässä -kampanjassa, jonka tarkoituksena on puhdistaa vapaaehtoistyönä koko Suomi. Hankkeen suojelijana toimii presidentti Tarja Halonen. (HäSa)