fbpx
Uutiset

Kaikki Tiiriöön

Muutaman vuoden kokemus Tiiriössä asioinnista on tuonut mieleen kaikenlaista, kuten:

Tiiriöön kannattaa aina mennä koko perheen voimalla. Aivan pienetkin lapset on hyvä ottaa mukaan, sielläpähän karaistuvat yskivien ja aivastelevien aikuisten joukossa.

Myös perheen koira kannattaa ottaa mukaan. Se seuraa mielellään parkkipaikan vilskettä autosta.

Eihän olisi mitään järkeä siinä, että toinen vanhemmista hoitaisi kaupassa käynnin toisen jäädessä ulkoilemaan lasten kanssa. Ei ei vaan kaikki Tiiriöön.

Paras aika Tiiriöön menolle on lauantai iltapäivä. Menoon on syytä valmistautua jo pitkin viikkoa keräämällä mahdollisimman paljon tyhjiä pulloja.

Hauskuus alkaakin jo marketin eteisaulassa, jossa on ensimmäinen leikkiautomaatti. Pullojen syöttöaukko vaan on kiusallisen korkealla, mutta kyllä perheen pienimmätkin ylettyvät latomaan pulloja aukkoon seisomalla ostoskorissa tai olemalla iskän sylissä.

Sitten onkin aika rientää hedelmä- ja vihannesosastolle, jossa odottavat hauskat punnituspelit. “Mä haluun painaa” on tuttua kuultavaa. Ikävät kauppiaat ovat vain jostain syystä poistaneet näppäimistä banaanin yms. kuvat, mutta nythän lapset oppivatkin numeroita. Todella kehittävää. Syliin tai ostoskärryyn nostamalla painaminen onnistuu jälleen perheen pienimmältäkin.

Ostosmatkan loppuhuipentumana on vielä hauska liukuhihnapeli kassalla. Siinä homma jatkuu kuten muillakin “rasteilla”. Näin on saatu päätökseen Puuhamaa-kierros.

Sitten vaan ostosten kanssa autoon. Matkalla kotiin on aikaa päivitellä väen paljoutta ja liikenneruuhkia.

Ja ensi lauantaina sitten taas koko perhe Tiiriöön…..

Onpa ruuhkaista

Hämeenlinna

Menot