Uutiset

Kainulainen sivakoi voittoon Espoossa

Hämeenlinnan Hiihtoseuran Anni Kainulainen oli ykkönen Espoossa Marjon Hiihtojen kaksipäiväisissä takaa-ajokisoissa ja kuittasi 1100 euron rahapalkinnon.

Lauantain vapaan tyylin osuuden ykkösenä Kainulainen lähti sunnuntaina perinteisen tyylin osuudelle 9 sekuntia ennen Nastolan Nasevan Inka Komosta ja 19 sekuntia ennen Tarvasjoen Urheilijoiden Anne Mäkistä.

Sunnuntaina perinteisellä tyylillä johto säilyi. Lopputuloksissa kakkoseksi nousi Riikka-Liisa Räsänen (+0.20) ohi Mäkisen ja Komosen.

– Tosi hienot fiilikset. Hiihto kulki molempina päivinä ja palkintokin loistava. Eilen vapaan hiihto oli terävää ja tänään lähdin alusta kovaa tavoitteena pitää selvä ero muihin ja se onnistui, Kainulainen iloitsi.

Tampereen Talvikisojen perinteisen tyylin kisoissa HLHS:n nuorista Ester Vuorio hiihti N16-vitosella voittoon reilun minuutin erolla Seinäjoen Hiihtoseuran Anni-Sofia Ankkuriin.

Meri Hanska oli N18-kolmas ja Milka Ahonen kuudes, Lauri Vähävihu M14-neljäs, Johannes Lassila M18-viides ja Essi Metsälä N14-seitsemäs.

Naisten 12 kilometrillä nopein oli Valkeakosken Hakan Satu Heikkilä ja HlHS:n Jenni Mattila oli seitsemäs (+2.40).

Lahden Talvikisoissa vapaalla tyylillä HlHS:n Toni Vainikka oli M10-kolmas, Heta Virtanen N14-kuudes ja Aada Vainikka N12-kahdeksas. (HäSa)

Asiasanat