fbpx
Uutiset

Kaivattu vuokrasopimus esillä hallituksessa

Pullerin urheilutalon maanvuokrasopimus on maanantaina esillä Hämeenlinnan kaupunginhallituksessa. Sopimuksesta nousi kohu tällä viikolla, kun kävi ilmi, ettei urheilutalon valtionosuushakemus ole edennyt puuttuvan maanvuokrasopimuksen takia.

Pullerin urheilutalon rakennustöiden piti alkaa tämän vuoden puolella, mutta ilmeisesti ne alkavat aikaisintaan ensi keväänä.

Halliyhtiön toimitusjohtaja Jorma Hassinen kertoi perjantain Hämeen Sanomissa, että tekonurmen rakentaminen saattaa kuitenkin käynnistyä jo syksyllä, jos siihen saadaan rahaa ely-keskukselta.

Vuokrasopimuksen viivästymistä on perusteltu sillä, että kaupunginvaltuusto hyväksyi Pullerin alueen asemakaavan muutoksen vasta huhtikuun kokouksessaan. Kaavoitusprosessin keskeneräisyyden takia ely-keskus ei myöskään viime syksynä esittänyt urheilutaloa tänä vuonna toteutettavien liikuntarakentamishankkeiden listalle.

Kaupunki omistaa Pullerin maat ja vuokraa ne Hämeenlinnan Liikuntahallit Oy:lle.

Maanvuokrauksesta on laadittu kaksi sopimusta, joista toinen koskee nykyisen palloiluhallin ja sen viereen rakennettavan monitoimihallin aluetta ja toinen kenttäalueita.

Molempien sopimusten vuokra-aika on 20 vuotta ja kertakaikkinen vuokra 1000 euroa. (HäSa)

Menot