fbpx
Uutiset

Kajaani oli liian kova Paukulle

Sarjakärki Kajaani näytti lauantaina Hämeensaaressa, ettei joukkue nouse turhaan ensi kauden naisten superpesikseen. Hämeensaaressa Paukun vieraana käynyt sarjakärki otti pisteet jaksoin 2–0 (5–2, 8–1).

Paukku oli lauantaina vieraitaan perässä. Kotijoukkueella oli vaikeuksia saada tilanteita aikaiseksi. Ensimmäisen jakson kaksi juoksuaan Paukku sai Kajaanin lukkarin Iina Lehtisen vapaataipaleilla. Sarjakärjen kakkoslukkari päästi Maija Rinnetien väärillä kotipesästä kotipesään, ja myös Outi Aho tuli kolmoselta kotiin väärillä.

Toisella jaksolla hämeenlinnalaisten juoksu tuli viimeisessä vuorossa, kun Kajaani johti ottelua 8–0. Mari Koskinen lyönti yllätti vieraiden ulkokentän ja Terhi Mantila ehti kotipesään.

Paukun pelinjohtaja Toni Ojala ei pelin jälkeen selitellyt.

– Kaikki kunnia kaverille. Se oli tänään huomattavan paljon parempi. Meillä oli oma hetkemme, mutta emme osanneet käyttää sitä hyväksemme. Muutama huolimattomuusvirhe räpylässä maksoi tuollaista joukkuetta vastaan, Ojala sanoi.

Vastustajan ulkokenttä ei puolestaan antanut Paukulle tilanteita ilmaiseksi, mutta eivät lyönnitkään kovin hyviä aina olleet.

– Koko ajan piti yrittää itse tehdä, mutta lyönnit olivat puolittaisia, emmekä aina lyöneet ykköslyöntejäkään. Lopputulos on silloin tässä. Kaveri oli vain selvästi parempi.

Hämeenlinnalaisten pelit jatkuvat sunnuntaina tärkeällä ottelulla Viinijärveä vastaan. Kaksikko taistelee tiukasti pudotuspelipaikasta.

– Tästä pelistä ei kannata ottaa muuta mukaan kuin se, että pitää olla huolellisempi. Viinijärvi on tosi hyviä tyyppejä, jotka ovat pelanneet superissa tai kolkuttelevat sen ovia. Se on pelannut vaihtelevasti hyviä ja huonoja pelejä. Meillä on kaikki mahdollisuudet sitä vastaan, Ojala sanoi. HäSa

Asiasanat

Menot