fbpx
Uutiset

Kaksi erää torjunut Rinne yllätettiin neljästi NHL:n harjoitusottelussa

Nashvillen NHL-joukkueen maalilla yön harjoitusottelukierroksella aloittanut Pekka Rinne joutui antautumaan neljä kertaa, kun Tampa Bay pelasi Adam Ernen (2+0) johdolla etenkin tehokkaan avauserän.

Erne laukoi kummatkin maalinsa jo ensimmäisen kymmenminuuttisen aikana, ja Tampa Bay osui avauserässä vielä kolmannenkin kerran. Tampa Bay voitti lopulta 5-1.

Rinteelle kertyi kahden erän aikana 14 torjuntaa, ja hänen torjuntaprosentikseen jäi vaatimaton 77,8. Harjoitusotteluille tyypillisesti Nashville vaihtoi maalivahtia kesken ottelun, ja kolmanteen erään maalille luistellut Troy Grosenick torjui kahdeksan kertaa.

Viime kaudella Jokerien KHL-joukkueessa ja Suomen maajoukkueessa säväyttänyt nuorisolupaus Eeli Tolvanen pelasi Nashvillen hyökkäyksessä 13.54. Hän laukoi kolmesti kohti Tampa Bayn maalia, mutta jäi pisteittä.

Patrik Laineen Winnipeg kukisti puolustaja Dustin Byfuglienin jatkoaikamaalilla Calgaryn 4-3. Laine laukoi kolme kertaa kohti vastustajan maalia, mutta ei onnistunut maalinteossa. Suomalaishyökkääjän kentällinen ei onnistunut puolustuspelissään, kun plus-miinussarakkeeseen jäi -2.

Asiasanat

Menot