Uutiset

Kaksi nuorta perusti ravintolan keskelle ei-mitään – Nyt maailman huippukokit seuraavat sen Instagram-päivityksiä, ja monet tulevat matkojen päästä syömään

Kun Michelin-ravintolassa kokkeina työskennelleet Connor Laybourne ja Johanna Mourujärvi tapasivat kuusi vuotta sitten, ei tarkoitus ollut perustaa korpiravintolaa keskelle metsää Posiolle. Jotenkin siinä silti kävi niin. Laadusta ei silti ole tarvinnut tinkiä, päinvastoin.
"Ruoka täytyy tehdä niin, että se on tarpeeksi yksinkertainen asiakkaalle, joka haluaa vain vatsaansa täytettä, mutta samalla sen on oltava niin monivivahteinen , että se tyydyttää myös vaativamman gourmet'n ystävän. Ja kaikista tärkein on kastike, se voi joko pilata tai pelastaa koko annoksen", Connor Laybourne selittää. Kuva: Jussi Leinonen
"Ruoka täytyy tehdä niin, että se on tarpeeksi yksinkertainen asiakkaalle, joka haluaa vain vatsaansa täytettä, mutta samalla sen on oltava niin monivivahteinen , että se tyydyttää myös vaativamman gourmet'n ystävän. Ja kaikista tärkein on kastike, se voi joko pilata tai pelastaa koko annoksen", Connor Laybourne selittää. Kuva: Jussi Leinonen

Krikskräks. Kuumassa öljyssä paahdetut villiriisit raksuvat hampaissa kuin popcornit. Ruohosipuliöljyllä ryyditetty kyssäkaalikerma syleilee suussa juuri sopivan mehevää, punaista lohifilettä. Jossain välissä kielen päälle livahtaa siivu makeaa päärynää. Onpa syntisen hyvää....

Kun Michelin-ravintolassa kokkeina työskennelleet Connor Laybourne ja Johanna Mourujärvi tapasivat kuusi vuotta sitten, ei tarkoitus ollut perustaa korpiravintolaa keskelle metsää Posiolle. Jotenkin siinä silti kävi niin. Laadusta ei silti ole tarvinnut tinkiä, päinvastoin.

Haluatko lukea tämän jutun?

Samalla tilauksella saat käyttöösi Kanta-Hämeen kiinnostavimmat uutiset, asiaa ja viihdettä kotimaasta ja maailmalta.

Tilaa 3kk digiä 30 eurolla

Oletko jo tilaaja?

Kirjaudu sisään