Uutiset

Kala myytiin 56 000 eurolla

Kiinalainen ravintola on maksanut yhdestä kalasta 56 000 euroa (580 000 yuania). Kyseessä ei ollut mikä tahansa sintti vaan jättikokoinen tiikerikala, jota pidetään Kiinassa vaurauden ja hyvän onnen symbolina.

Mukavat 48 kiloa painava tiikerikala tarttui koukkuun merellä Zhanjiangin edustalla. Hirvitys on miehen mittainen eli 175 senttiä pitkä.

– Kalan ostanut ravintola päätti asettaa sen ensin näytteille. Tämän kalan suomut loistavat kuin kulta, kertoi uutistoimisto China News Service.

Lopulta tiikerikala päätyy ravintolan asiakkaiden suihin.

Pikkukarhulle ennätysyleisö Berliinin eläintarhaan

Jääkarhunpentu Knut näyttää olevan enemmän kuin painonsa arvoinen kultaa Berliinin eläintarhalle. Pikkukarhun odotetaan houkuttavan eläintarhaan ennätysmäärän yleisöä pääsiäispyhinä.

Pitkän viikonlopun aikana Berliinin eläintarhaan saapunee kymmeniätuhansia kävijöitä. Kuluneen kuukauden aikana Knut-pentua on käynyt ihmettelemässä noin 200 000 ihmistä.

Pieni jääkarhu näyttää olevan autuaan tietämätön julkimon asemastaan. Se käyttäytyy kuten normaalistikin, eli painiskelee hoitajansa kanssa, juo maitoa ja leikkii karhulinnassaan.

Knut nousi otsikoihin joulukuussa, kun emo hylkäsi pennun ja se otettiin tehohoitoon. Jotkut eläinsuojelijat ovat vaatineet, että pikkukarhu on lopetettava, koska se saattaa tulla liian riippuvaiseksi ihmisistä.

Lohan ehdolla valkokankaan prinsessa Dianaksi

Elokuvatähti Lindsay Lohan saatetaan nähdä valkokankaalla prinsessa Dianan roolissa. Lohan kertoi, että hän harkitsee brittiprinsessan roolia tulevaan elokuvaan.

Tarkempia tietoja filmistä ei ole vielä julkistettu.
Lohan kertoo olevansa suuri prinsessa Dianan fani.

– Olisi loistavaa näytellä häntä filmissä. Diana antoi ihmisille niin paljon, 20-vuotias jenkkinäyttelijä sanoo.

Walesin prinsessa Diana kuoli auto-onnettomuudessa Pariisissa elokuussa 1997. Turma sattui kovassa vauhdissa, kun paparazzit ajoivat takaa Dianaa kuljettanutta autoa.

STT

Päivän lehti

31.5.2020