Uutiset

Kalastuskuninkaat järjestivät kaikkien aikojen kalavaleen

Mestarikalastajan maineen säilyttäminen on kovaa puuhaa. Amerikkalaiselle parivaljakolle kalakunnian hamuaminen merkitsi suorastaan ajautumista huijaamisen sameille vesille.

Kaverukset osallistuivat Kentuckyn ja Tennesseen rajalla järjestettyyn kalastuskilpailuun. Veijarit olivat päättäneet voittaa kisan hinnalla millä hyvänsä. Paras keino on ottaa kilpailuun omat kalat mukaan. Kaksikko varustautuikin kisaan huolella. Kalastusvälineiden lisäksi heillä oli mukanaan melkoinen kasa eläviä ahvenia.

Herrat panivat kilpailun tuoksinassa ahvenkorinsa järven ja kalaa alkoikin tulla siihen tahtiin, että kilpailun voitto oli heidän. Loppupunnitukseen he sujauttivat vielä varmuuden vuoksi pari ahventa lisää.

Monen sortin epäilyt heräsivät kanssakilpailijoiden keskuudessa, ja poliisi otti kalakilpailun tutkittavakseen. Tutkinta johti kalakavereiden pidätyksiin.

Poliisi kertoo kalavalehtelijoiden voittaneen kilpailussa useiden tuhansien eurojen edestä rahaa ja sen lisäksi yli 20 000 euron arvoisen kalastusveneen.

Brad Pittin kaunis kuva ei auttanut huijaria

Rahapetkutuksissa tärkeintä on väärällä henkilöllisyydellä esiintyminen. Näin ajatteli ainakin jordanialainen 29-vuotias myyntimies, joka yritti kyniä putipuhtaaksi rahanvaihtotoimiston Arabiemiirikuntien liitossa.

Mies oli kuullut toimistossa työskentelevältä veljeltään, että liikkeen tilille oli siirretty 23 000 dollaria (noin 18 350 euroa), jota kukaan ei ollut lunastanut kolmeen kuukauteen.
Tästä intoutuneena jordanialainen päätti käydä hakemassa rahat parempaan talteen. Kuningasajatuksen saaneena hän järjesti ensi töikseen itselleen väärennetyn henkilöllisyystodistuksen. Jordanialainen mies otti kuitenkin ajatuksen liian kirjaimellisesti.

Henkilöllisyystodistuksessa komeili näyttelijä Brad Pittin kuva, jonka mies oli ladannut internetistä. Ikävä kyllä jordanialainen jäi kiinni itse teosta. Pidätetyllä ei ollut hajuakaan, kenen kuva koristi väärennettyjä henkilöllisyyspapereita.

MM-ilmaa löytyy nyt Kiinasta

Vielä tämän uutisen haluatte kuulla meneillään olevista jalkapallon MM-kisoista. Kisastadionien ilmaa voi ostaa nyt kätevästi muovipusseihin pakattuna, mikäli tapahtumapaikalle Saksaan ei itse kykenisi saapumaan.

Ikävä kyllä palvelu toimii tällä hetkellä vain Kiinan Pekingissä, jossa vihreä kassillinen stadion-hönkää maksaa viitisen euroa eli 50 yuania.

Ilmaa myy samainen mies, joka aikaisemmin tuli tunnetuksi kaupittelemalla tontteja kuusta. Virallisesti Li Jie kutsuu itseään Kiinan Kuun-suurlähettilääksi. Nyt Jie on kuitenkin laskeutunut maan pinnalle ja ajatellut tienata rahaa hieman arkisemmilla artikkeleilla.

– Ilma on pakattu, kun areenoiden nurmikkoa on leikattu. Siitä
voi haistaa tuoreen ruohon, mainostaa Jie tuotettaan.
Jien mukaan hän pystyy hankkimaan ilmaa kaikilta 12:lta eri MM-stadionilta. Tarkemmat metodinsa hän pitää salaisuutena.

Erityisilma pitää nauttia käyttöohjeen mukaisesti. Jien mukaan se on parhaimmillaan, kun MM-ottelua katsoessaan ripustaa pussin kaulaansa ja ottaa henkosia vaikkapa Ronaldon ihmepotkuja katsellessa.

STT

Päivän lehti

9.7.2020