fbpx
Uutiset

Kalevan kierros palkitsi parhaita

Kalevan kierroksen vuosikokouksessa Hämeenlinnassa palkittiin kuluneen kauden menestyjiä. Miesten sarjan ykkönen Tuusulan Tallajien Juha Lehtonen ja naisten paras KENSUttarien Kirsi Korpijärvi olivat ylivoimaisia voittajia.

Hämeenlinnan Hitaillekin tuli yksi voitto, kun Marja-Liisa Salonen oli sarjansa N65 paras ja seuralle kaksoisvoiton täydensi Laila Patronen-Jurvanen. Naiset saivat lisäksi joukkuekilpailun pronssia ja joukkueessa mukana olivat myös Etti Kantola, Johanna Leino, Rita Stubb ja Tuija Saastamoinen.

Hitaiden Juha Prittisen kausi päättyi kolmanteen sijaan M40-sarjassa, kuten myös Tervakosken Padon Jaakko Pärssisen M60-sarjassa. Padon Jorma Löyttyniemi puolestaan sai hopeaa M75-ikäluokassa.

Ensi vuonna Kalevan kierroksella juhlitaan 40. vuotta. Silloin luistellaan 30 kilometriä Tuusulassa tammikuun 30. päivänä ja hiihdetään 45 kilometriä maaliskuun 19. päivänä Vuokatissa ja kumpikin hiihtotyyli sallitaan. Maraton tai sen puolikas kipaistaan puolestaan Tuusulassa toukokuun 23. päivänä ja Keuruulla soudetaan 30 kilometriä kesäkuun 27. päivänä.

Nurmijärven maisemissa poljetaan pyörällä 71 kilometriä elokuun 8. päivänä, ja Kalevan kierroksen päättää perinteiseen tapaan suunnistus, kun Lappeenrannassa etsitään rasteja 15 kilometrin matkalla syyskuun 12. päivänä.

Asiasanat

Menot