Uutiset

Kalevan kierros palkitsi parhaitaan

Kalevan kierros palkitsi kauden menestyjiään viikonloppuna. Miesten sarjan parhaina palkittiin voittaja Viialan Virin Markus Välimäki, kakkonen Tuusulan Tallaajien Juha Lehtonen, joka oli edellisvuoden voittaja ja kolmantena Kuntokonnien Toni Pikkarainen, joka oli viime kaudella kakkonen.

Naisten kolme parasta olivat Kuusankosken Urheiluseuran Elina Kilpeläinen, Pajulahti Ladiesien Johanna Herranen, myös viime kaudella kakkonen ja KK Länsi-Uudenmaan Heli Hakala.

Hämeenlinnan Hitaiden Marja-Liisa Salonen oli sarjansa N65 ykkönen kuten myös Tervakosken Padon Jaakko Pärssinen M60-sarjassa.

Hauhon Sisun kova nelikkö Jaakko Liukkala, Heikki Lindberg, Aki Ylitalo ja Lauri Lindberg sijoittui yleisessä sarjassa sijoille kolme, viisi, kuusi ja seitsemän. Hitaiden Etti Kantola puolestaan oli naisten yleisessä sarjassa neljäs. Hämeenlinnalainen Juha Prittinen ylsi neljänneksi M40-sarjassa, Tervakosken Padon Jorma Löyttyniemi viides M70-sarjassa, sisulaisista Markku Viinikka oli M55-sarjan seitsemäs ja Pauli Rantanen M60-sarjassa yhdeksäs..

Joukkuekilpailun voiton vei Tuusulan Tallaajat ennen Viialan Viriä ja Kuntokonnia. Hauhon Sisu oli viides ja Hämeenlinnan Hitaat 36. Naisten sarjassa Hitaiden naisjoukkue oli kuudes, kun voiton vei Kuusankosken Urheiluseura, toisena KK Länsi-Uusimaa ja kolmantena Pajuladen Ladyt.

Ensi vuonna Kalevan kierroksen suunnistus pidetään jo keväällä ja maraton muuttuu syksyllä juostavaksi polkujuoksuksi.

Kierroksen aloittaa entiseen tapaan 30 km:n luistelu, joka pidetään nyt Seinäjoella 28.1. Kierros jatkuu 54 km:n hiihdolla Jyväskylässä 11.3., 15 km:n suunnistuksella Hämeenkyrössä 27.5., 30 km:n soudulla Keuruulla 1.7., 66 km:n pyöräilyllä Iitissä 19.8. ja 23 km:n juoksulla Tuusulassa 23.9. HäSa

Asiasanat

Päivän lehti

27.10.2020

Fingerpori

comic