fbpx
Uutiset

Kamux edelleen Kanta-Hämeen menestynein yritys

Autoliike Kamux on edelleen Kanta-Hämeen menestyvin yritys. Kauppalehti listaa konsernin hämeenlinnalaisen emoyrityksen maakunnan parhaaksi yritykseksi ja konsernin neljännelle sijalle.

Kauppalehti arvioi Kamuxin maakunnan menestyneimmäksi yritykseksi jo vuonna 2006. Yritys perustettiin vuoden 2003 lopulla. Kamux-konsernin liikevaihto oli viime vuonna 53,1 miljoonaa euroa. Sen nettotulos oli 2 miljoonaa euroa.

Riihimäkeläinen tarkkuusvaluyhtiö Sacotec listattiin toiseksi Kanta-Hämeen yrityksistä. 6,2 miljoonan euron liikevaihdosta jäi tulosta 1,2 miljoonaa euroa.

Yllätyksellisesti maakunnan kolmanneksi menestyneimmäksi yritykseksi nousi nettirautakauppa Taloon Yhtiöt Oy. Yrityksen on perustanut Kemira Grow-How’n entinen henkilöstöjohtaja Kimmo Lähteenmäki. Yhtiö pyörii kolmen miehen voimin.

Taloon Yhtiöiden liikevaihto kasvoi viime vuonna 88 prosenttia 3,4 miljoonaan euroon. Nettotulos oli 80 000 euroa, mutta sijoitetun pääoman tuotto oli lähes 140 prosenttia.

Kauppalehti arvioi yrityksiä liikevaihdon kasvulla, kannattavuudella, vakavaraisuudella ja maksuvalmiudella kolmen viime vuoden ajalta. (HäSa)

Menot