Uutiset

Känninistisen puolueen manifesti

Aave kummittelee Euroopassa, känninismin aave.
Kaikki vanhat Euroopan mahdit ovat liittoutuneet pyhään ajojahtiin tätä aavetta vastaan, mutta jätkät meillä senkun porskuttaa.

Örp. Sori.

Vappuna, juoväenluokan juhlapäivänä, Suomen tiedostava örveltäriäätti kohottaa kipposensa ja kupposensa ja kulauttaa ne pohjia myöten sen kunniaksi, ettei porvaristo ole saanut kiristettyä korkkia niin kireälle, ettei sitä vielä saisi käsivoimin auki. Tai jos ei yksin niin ainakin joukkovoimalla. Kenen joukoissa seisot, sen korkkeja auot. Maan ääriin kuuluu pulputus.

Koko tähänastisen yhteiskunnan historia on ollut kabinettitaisteluiden historiaa. Tappelujen tuloksena meillä on nyt keppana k-kaupassa, meillä on kotona kännykät ja kumisaappaat, digiboksit ja tauluteeveet.

Meille on suurin uhrauksin taisteltu suomalaisten lisäksi myös eurooppalaiset juomatavat.

Meille on myös kamppailtu oikeus vaihtaa liittymää vaihtamatta numeroa.

Meillä on oikeus saada kännykkä kylkiäisenä ja meillä on peruuttamaton, sukupuolesta tai yhteiskunnallisesta asemasta riippumaton oikeus äänestää tekstarilla aatteeseemme ja luokkataustaamme nojautuen suositun telkkariohjelman parasta tanssiparia.

Nämä taistelut ovat vaatineet monia uhreja ja lujaa uskoa juoväenaatteen voittoon.

Sen kunniaksi otetaas taas.

Juoväestöllä ei ole isänmaata. Rommi tulee lännestä, vodka idästä, ja kaikki juodaan.

Juoväenluokka on kasvanut pienestä, raudanlujasta tiedostavien känninistien iskuriryhmästä mahtavaksi tissuttelijoiden kansanliikkeeksi, joka tänään saa vallan kamareissa äänensä kuuluviin ja osaa myös tätä vaikutusvaltaansa käyttää.

Kun suomalainen tissutteliaatti ilmaisee tahtonsa, sitä – örp, oho, sori – kuunnellaan ja totellaan!

Mutta tänäkin vappuna on hyvä palauttaa mieliin tissuttelumme aatteellinen, ihanteellinen luja perusta.

Suomalaisen örveltäriäätin etujoukon historiallisena tavoitteena on – ei suinkaan enempää eikä vähempää kuin kaikkien juotantovälineiden saaminen kokonaan ryyppälistön haltuun. Pois pääoman pakkovalta! Viinit kauppoihin ja kaupat aina auki!

Tänäkin vappuna meidän aatteemme loistaa kirkkaana. Punasilmämme leimuten loistain me marssimme pers yli olkain.
Meidän päämäärämme voidaan saavuttaa ainoastaan kumoamalla tänäkin vappuna väkivaltaisesti koko valtaapitävän porvariston pullosto.

Vaviskoot vallassaolevat luokat känninistisen vallankumouksen edessä. Örveltäriäätillä ei siinä ole muuta menetettävää kuin kahleensa. Voitettavana heillä on – örp, sori vaan – heti huomisaamuna alkava krapulariaatin diktatuuri.

Kaikkien maiden kossut ja vissyt liittykää yhteen!

Päivän lehti

28.3.2020