Uutiset

Kansanedustajan tölvimä ja rikosilmoituksen tehnyt "Twitter-poliisi" Jari Taponen: "Minut yritetään asemoida niin, että olen jotain vastaan"

Jari Taponen kokee sosiaalisessa mediassa esiintymisen parantavan poliisin ja yhteisöjen välejä. Taposen mielestä sananvapaudellakin on rajansa. Yhdellä perusoikeudella ei hänen mukaansa voi loukata toista perusoikeutta. Taposta "munattomaksi nillittäjäksi" luonnehtinut kansanedustaja Ano Turtiainen puolustaa sanomisiaan.
Ano Turtiainen (vas.) osallistui nykyisen eduskunnan ensimmäiseen työpäivään huhtikuussa. Kuva: Joel Maisalmi
Ano Turtiainen (vas.) osallistui nykyisen eduskunnan ensimmäiseen työpäivään huhtikuussa. Kuva: Joel Maisalmi

– Someaktiivisuus kuuluu keskeisesti tähän aikaan. Myös poliisin on hyvä olla läsnä tässä todellisuudessa, sanoo Helsingin poliisin ennalta estävän poliisitoiminnan johtaja Jari Taponen. Ylikomisario Taponen tekee heti selväksi, ettei mahdollisena...

Jari Taponen kokee sosiaalisessa mediassa esiintymisen parantavan poliisin ja yhteisöjen välejä. Taposen mielestä sananvapaudellakin on rajansa. Yhdellä perusoikeudella ei hänen mukaansa voi loukata toista perusoikeutta. Taposta ”munattomaksi nillittäjäksi” luonnehtinut kansanedustaja Ano Turtiainen puolustaa sanomisiaan.

Haluatko lukea tämän jutun?

Samalla tilauksella saat käyttöösi Kanta-Hämeen kiinnostavimmat uutiset, asiaa ja viihdettä kotimaasta ja maailmalta.

Tilaa 1kk digiä 1 eurolla

Oletko jo tilaaja?

Kirjaudu sisään

Päivän lehti

23.10.2020

Fingerpori

comic