Julkaistu: 11.01.2017 17:01
-
Päivitetty: 12.01.2017 06:26

Ely ei vastusta Kaurialan koulun purkamista

Hämeen ely-keskuksen mukaan Kaurialan koulu ei ole rakennusperintölain nojalla suojelemisen arvoinen, joten se sallii sen purkamisen.

Elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskuksen mielestä arkkitehti Viljo Revellin toimiston suunnitteleman koulun korjaustöitä ei todennäköisesti voi tehdä siten, että rakennuksen historiallinen arvo säilyisi.

Juttu jatkuu vielä...

 

Olet nyt lukemassa tilaajalle tarkoitettua artikkelia. Jos sinulla on jo tilaus, kirjaudu sisään.

Tilaussivulla on tarjolla edullisia tilauskampanjoita, esimerkiksi 1 kk digitilaus 10 eurolla. 

Tutustu tilauksiin

Yleisö täytti tienpenkan Jyväskylän Suurajojen Luopioisten takamaaston pikiksellä. Vauhdissa Jorma Lusenius.

Äskettäin esitettiin lehdessä varsin kohtuullinen toivomus säännöllisen linja-autoliikenteen ulottamisesta aina Aulangon tornille saakka.Meihin on nyt otettu yhteyttä paikallisten liikennöitsijöiden taholta ja todettu, että vuonna 1965 on tuollaisen linjan avaamiseksi anottu lupaakin, mutta kaupungi

Kivihiisi Markus Tanninen veisti keskiaikamarkkinoilla vuolukivestä jumalpatsasta. Hänen tavoitteenaan on veistää ainakin kymmenen viikinkikulttuuriin kuulunutta jumalaa. Kuva: Riku Hasari

Rautionajan takomon kenttäahjon hiillos hehkuu punaisena sepän kuumentaessa rautaa ja polkiessa ahjoon lisää ilmaa.Sitten hänen vasaransa jatkaa esineen takomista ihmisten kokoontuessa älypuhelimet ojossa kuvaamaan tapahtumaa.