Julkaistu: 12.07.2017 10:21
-
Päivitetty: 12.07.2017 11:05

Kaksi pahoinpideltiin tiistai-iltana Hämeenlinnassa

Noin 45-vuotiaan miehen epäillään pahoinpidelleen vaimonsa yksityisasunnossa Hätilässä tiistai-iltana.

Vaimo sai lieviä vammoja, jotka eivät vaatineet välitöntä sairaalahoitoa. Poliisi tavoitti päihtyneen miehen asunnon ulkopuolelta.

Asiaa tutkitaan pahoinpitelynä.

Myöhään tiistai-iltana tapahtui myös toinen pahoinpitely. Noin 30-vuotiaan miehen epäillään käyneen käsiksi noin 25-vuotiaan mieheen keskustassa sijaitsevan ravintolan edustalla.

Epäilty oli tarttunut uhria kiinni kaulasta ja kuristanut häntä. Uhri selvisi tapahtuneesta pienin vaurioin eikä tarvinnut sairaalahoitoa.

Tapauksesta kirjattiin rikosilmoitus pahoinpitelystä.

Yhteensä Hämeen poliisilaitoksen alueella kirjattiin tiistaina neljä rikosilmoitusta pahoinpitelyistä. HÄSA

 

 

 

 

Sensible 4:n robottiauto Renault Twizy kulkee sähköllä. Siihen on asennettu muun muassa kamera-, tutka- ja laserteknologiaa. Kuva: Sensible 4 oy

Ensi vuoden elo-syyskuussa Hämeenlinnan rautatieasemalta keskustaan matkaava pääsee halutessaan taittamaan matkansa koematkustajana ilmaiseksi robottiautolla. Pilottikokeilussa liikennöimässä on kahden viikon ajan kaksi sähköllä kulkevaa Renault Twizya.

Säästöpankki-areenassa eli kansan suussa Pullerihallissa on nyt joustava ja hajuton uusi jalkapallonurmi.Mihin kunnostuksen yhteydessä katosivat jalkapallohallin katsomot, Hämeenlinnan Liikuntahallien toimitusjohtaja Tuire Pöyhiä?– Ne otettiin pois, jotta saimme kentän rakennettua.

Markku Näreneva ja Tiina Väisänen esittelivät Hämeenlinnan Mehiläisen Oma lääkärisi -terveysaseman tiloja keskiviikkona. Mehiläisellä on nyt neljä valinnanvapauskokeilua varten perustettua toimipistettä. Kuva: Riku Hasari

Lääkäriaikojen saatavuus on ylivoimaisesti yleisin syy, jonka vuoksi hämeenlinnalaiset ovat siirtyneet yksityisen palvelutuottajan asiakkaaksi.Hämeenlinnan Jukolan ja Lammi-Tuuloksen terveysasemien asukkaat, eli noin 18 000 kaupunkilaista, ovat mukana parhaillaan käynnissä olevassa sote-uudistuksen

Kaurialan koulun tontilta puretaan kuvassa näkyvän koulun päärakennuksen lisäksi käsitöiden ja kouluviraston rakennukset. Kuva: Pekka Rautiainen

Sisäilmaongelmien vuoksi keväällä 2015 suljetun Kaurialan koulun purkutyöt alkavat alkukesällä 2018.– Saimme purkamiseen rahat kaupungin budjetissa. Töihin on varattu 300 000–400 000 euroa. Kilpailutamme purku-urakan.