Julkaistu: 05.09.2017 22:35
-
Päivitetty: 06.09.2017 12:23

Ensimmäinen nopeuskamera Hämeenlinnan keskustaan

Poliisi aikoo lisätä voimakkaasti liikennekameroiden määrää, ja samalla kameratolppia ilmaantuu yhä enemmän myös kaupunkialueille. Poliisilaitokset ovat kartoittaneet kaupunkien kiinnostusta kameroihin.

– Kameratolppia on jo muutamien kaupunkien kaduilla, mutta niiden määrä ja käyttö on vielä melko vähäistä, kertoo poliisitarkastaja Heikki Ihalainen Poliisihallituksesta.

Juttu jatkuu vielä...

 

Olet nyt lukemassa tilaajalle tarkoitettua artikkelia. Jos sinulla on jo tilaus, kirjaudu sisään.

Jos sinulla ei ole vielä tilausta, tutustu tilausvaihtoehtoihin. 

Tutustu tilauksiin

Ylijäämäruoan vähentämiseen erikoistunut ResQ-sovellus haluaisi laajentaa toimintansa myös Hämeenlinnaan.Torstaina lähetetyn tiedotteen mukaan palvelu voisi laajentua Hämeenlinnaan lähiviikkoina, jos vähintään kymmenen ravintolaa ilmoittautuu mukaan.Yhtiön mukaan palvelulla on jo 400 hämeenlinnalais

Hämeenlinnan kaupunki ja Hämeen liitto ovat tänään käydyissä neuvotteluissa tehneet VR:lle useita esityksiä Hämeenlinnan juna-aikataulujen ja -palveluiden parantamiseksi.Esityksiin kuuluu konkreettisia ehdotuksia etenkin työmatkaajille tärkeiden junayhteyksien parantamiseksi, sekä esitys Hämeenlinna

Lammin kirkonkylällä sijaitseva Konnarin koulu on noin 340 oppilaan opinahjo. Kuva: Jari Jokinen

Lammilla sijaitsevalla Konnarin koululla tehdään kuluvan kevätlukukauden aikana koulun historian laajimmat rakennetutkimukset. Samassa yhteydessä toteutetaan myös sisäilmateknisiä tutkimuksia.Kaupunki tiedotti asiasta torstaina.