Julkaistu: 10.09.2017 14:53
-
Päivitetty: 13.09.2017 11:38

Taksi kolhi höyryveturia

Humppila. Höyryveturi ja taksiauto törmäsivät myöhään lauantai-iltana museorautatiellä Humppilassa.

Höyryveturi oli tulossa Jokioisten suunnasta kohti Humppilan asemaa ja vauhtia kuljettajan mukaan oli noin 15–20 km/tunnissa. Humppilaa lähestyttäessä kiskot kulkevat Huikajantien läpi. Veturin kuljettaja kertoi havainneensa vasemmalta lähestyvän auton ja soittaneensa useamman kerran pilliä, mutta siitä huolimatta ajoneuvo osui veturiin aiheuttaen lievät vauriot.

Taksinkuljettaja kertoi ajaneensa Huikajantietä, muttei havainnut jostain syystä veturia.

Yksiraiteisen rautatien tasoristeys-liikennemerkki on varoittamassa ennen kiskoja.

Kukaan ei loukkaantunut törmäyksessä. Autonkuljettajaa epäillään liikenneturvallisuuden vaarantamisesta. HäSa

 

Kommentit

Lujia ovat taksit Hämeessä! Tåållä Turun puolessa veturi on aina selvinnyt vähemmillä kolhuilla henkilöauton kanssa kolaroidessaan.

Ylijäämäruoan vähentämiseen erikoistunut ResQ-sovellus haluaisi laajentaa toimintansa myös Hämeenlinnaan.Torstaina lähetetyn tiedotteen mukaan palvelu voisi laajentua Hämeenlinnaan lähiviikkoina, jos vähintään kymmenen ravintolaa ilmoittautuu mukaan.Yhtiön mukaan palvelulla on jo 400 hämeenlinnalais

Hämeenlinnan kaupunki ja Hämeen liitto ovat tänään käydyissä neuvotteluissa tehneet VR:lle useita esityksiä Hämeenlinnan juna-aikataulujen ja -palveluiden parantamiseksi.Esityksiin kuuluu konkreettisia ehdotuksia etenkin työmatkaajille tärkeiden junayhteyksien parantamiseksi, sekä esitys Hämeenlinna

Lammin kirkonkylällä sijaitseva Konnarin koulu on noin 340 oppilaan opinahjo. Kuva: Jari Jokinen

Lammilla sijaitsevalla Konnarin koululla tehdään kuluvan kevätlukukauden aikana koulun historian laajimmat rakennetutkimukset. Samassa yhteydessä toteutetaan myös sisäilmateknisiä tutkimuksia.Kaupunki tiedotti asiasta torstaina.