Julkaistu: 14.09.2017 07:55

Panssariprikaati harjoittelee vanhalla virastotalolla Parolassa

Panssariprikaatin Panssaripioneerikomppania harjoittelee rakennetun alueen taistelua Parolan keskustassa ensi viikolla.

Vanhalla virastotalolla harjoitukseen osallistuvan harjoitusjoukon vahvuus on noin 15 henkilöä.

Harjoitustoimintaa on ainoastaan rakennuksen sisätiloissa. Rakennuksen sisällä käytetään paukkupatruunoita, mikä saattaa kuulua myös ympäristöön. Ulkoalueilla ei ammuta.

Joukoilla on mukanaan joitakin henkilö- ja kuorma-autoja. Harjoitus ei vaikuta alueen asukkaiden liikkumiseen. Harjoittelu tapahtuu virka-aikana.

 

Ylijäämäruoan vähentämiseen erikoistunut ResQ-sovellus haluaisi laajentaa toimintansa myös Hämeenlinnaan.Torstaina lähetetyn tiedotteen mukaan palvelu voisi laajentua Hämeenlinnaan lähiviikkoina, jos vähintään kymmenen ravintolaa ilmoittautuu mukaan.Yhtiön mukaan palvelulla on jo 400 hämeenlinnalais

Hämeenlinnan kaupunki ja Hämeen liitto ovat tänään käydyissä neuvotteluissa tehneet VR:lle useita esityksiä Hämeenlinnan juna-aikataulujen ja -palveluiden parantamiseksi.Esityksiin kuuluu konkreettisia ehdotuksia etenkin työmatkaajille tärkeiden junayhteyksien parantamiseksi, sekä esitys Hämeenlinna

Lammin kirkonkylällä sijaitseva Konnarin koulu on noin 340 oppilaan opinahjo. Kuva: Jari Jokinen

Lammilla sijaitsevalla Konnarin koululla tehdään kuluvan kevätlukukauden aikana koulun historian laajimmat rakennetutkimukset. Samassa yhteydessä toteutetaan myös sisäilmateknisiä tutkimuksia.Kaupunki tiedotti asiasta torstaina.