Julkaistu: 21.09.2017 21:37
-
Päivitetty: 22.09.2017 06:12

Ravintolairtaimiston huutokauppa peruttu Turengissa

Turengin Asema -ravintolan pakkohuutokauppaa ei järjestetä tämän viikon lauantaina, vaan huutokauppa on peruttu.

Peruttamisesta on päättänyt Pirkanmaan käräjäoikeus. Ravintolan omistaja Mikko Sampo oli valittanut käräjäoikeuteen ulosottoviranomaisen menettelystä. 

– Ulosottoviranomainen on edennyt tässä asiassa väärässä järjestyksessä, Sampo katsoo. 

Kanta-Hämeen Huutokauppalaitos ilmoitti huutokaupasta viime sunnuntain Hämeen Sanomissa.

Ilmoituksen mukaan myynnissä olisi ollut muun muassa ravintolan tyylihuonekaluja, valaisimia, keittiövälineitä ja koneita. 

Parhaillaan on menossa Turengin aseman kiinteistöä koskeva nettihuutokauppa, joka sekin on ulosottoviranomaisen määräämä. Nettihuutokaupan on määrä päättyä sunnuntaina. HäSa

Pälkäneen seurakunnan entisen talouspäällikön Simo Klasilan ehdollinen vankeustuomio virka-aseman väärinkäytöstä ei muuttunut hovioikeudessa.Turun hovioikeus hylkäsi Klasilan valituksen ja syyttäjän vastavalituksen Kanta-Hämeen käräjäoikeuden päätöksestä.

 Kuva: Esko Tuovinen

Aulangon Graniittilinna on saamassa remonttirahaa valtion ensi vuoden lisäbudjetista.Graniittilinnan korjauksen on valtion lisätalousarvioon sisällyttämässä eduskunnan Valtiovarainvaliokunnan asunto- ja ympäristöjaosto.

Esimerkiksi suomalaista keskipalkkaa eli 42 500 euroa vuodessa ansaitsevan veroprosentti on 2,2 prosenttiyksikköä korkeampi kuin Euroopan vertailumaissa keskimäärin.

Pienten palkkojen verotus on Suomessa eurooppalaista keskitasoa, mutta tulojen noustessa verotus muuttuu kireämmäksi, kertoo Veronmaksajien uusi kansainvälinen palkkaverovertailu.Esimerkiksi suomalaista keskipalkkaa eli 42 500 euroa vuodessa ansaitsevan veroprosentti on 2,2 prosenttiyksikköä korkeam