Julkaistu: 05.10.2017 11:10

Tässä ovat syksykisan voittajakuvat

  • Vasemmalla Emilia Laineen ottama kuva, oikealla ylhäällä Seija Karosen ottama kuva ja alapuolella  Päivi Heinämäen kuva.
    Vasemmalla Emilia Laineen ottama kuva, oikealla ylhäällä Seija Karosen ottama kuva ja alapuolella Päivi Heinämäen kuva.

Hämeen Sanomien syksykuvakisaan osallistui kaikkiaan nelisenkymmentä kuvaa. Kiitos kuvan lähettäneille!

Hämeen Sanomien raati on päättänyt palkita alla olevat kolme kuvaa kahden hengen ravintolalahjakortilla. Voittajille on ilmoitettu henkilökohtaisesti. Kuvien alapuolelta löydät vielä linkin, josta pääset katsomaan kaikki kisaan lähetetyt kuvat.

Seija Karonen:

"Kuvassa ovat koirani Usva ja Mona, jotka liikuttavat minua päivittäin niin pihalla kuin metsissäkin ja joita saan kiittää siitä, että kuntoni on pysynyt niin hyvänä, vaikka ikää jo rupeaa olemaan. Syksyn värit ovat niin upeita, että sisällä ei malttaisi olla ollenkaan."

 

Päivi Heinämäki:

"Minun syksyni näyttää satumaiselta metsältä, missä mieheni ja koirani kanssa kuljemme paljon. Metsä on kaunis ja rentouttava ympäristö ja näin syksyllä sen kruunaa sienet ja marjat."

 

Emilia Laine:

"Tänä syksynä toteutin yhden haaveistani ja lähdin ihanalla ystäväporukalla pohjoiseen nauttimaan ruskan väreistä ja maisemista. Tämä kuva on Julma-Ölkyltä Hossan kansallispuistosta."

 

Kiitos kuvakisaan osallistuneille!

Tästä pääset katsomaan syksyisiä kuvia - klikkaa tästä!

 

 

 

Kansanedustaja Sirkka-Liisa Anttila (kesk.) epäilee, ettei tämänhetkinen sote-esitys läpäisisi edes perustuslakivaliokunnan syyniä. Kuva: Lassi Puhtimäki

Lausuntokierrokselle lähtenyt sote-esitys on pahasti keskeneräinen, ja koko uudistus saattaa vielä kaatua, sanoo kansanedustaja Sirkka-Liisa Anttila (kesk.).Keskustan ja kokoomuksen poliittisten erimielisyyksien lisäksi pakettia uhkaavat taas kerran perustuslakiongelmat.– Perustuslakivaliokunta saat

 Kuva: Muu

Ei ole tavatonta kuulla nuorten käyttävän sellaisia sanoja kuin lol (lots of laugh, suom. naurettavaa) tai omg (oh my god, suom. voi luoja).Lyhenteet ovat siirtyneet verkosta puhekieleen.– Kieli muuttuu keskenään kommunikoivien kesken. Nykyään koko maailma on sylissä muun muassa netin kautta.

Perjantaina alkuillasta tuli karkasi Kaurialassa sijaitsevan tornitalon toisessa kerroksessa osoitteessa Parolantie 16.Savu oli ehtinyt levitä kahdeksankerroksisen kerrostalon ylimpään kerrokseen, kun Kanta-Hämeen pelastuslaitoksen palomiehet saapuivat paikalle.