Julkaistu: 05.10.2017 11:10

Tässä ovat syksykisan voittajakuvat

  • Vasemmalla Emilia Laineen ottama kuva, oikealla ylhäällä Seija Karosen ottama kuva ja alapuolella  Päivi Heinämäen kuva.
    Vasemmalla Emilia Laineen ottama kuva, oikealla ylhäällä Seija Karosen ottama kuva ja alapuolella Päivi Heinämäen kuva.

Hämeen Sanomien syksykuvakisaan osallistui kaikkiaan nelisenkymmentä kuvaa. Kiitos kuvan lähettäneille!

Hämeen Sanomien raati on päättänyt palkita alla olevat kolme kuvaa kahden hengen ravintolalahjakortilla. Voittajille on ilmoitettu henkilökohtaisesti. Kuvien alapuolelta löydät vielä linkin, josta pääset katsomaan kaikki kisaan lähetetyt kuvat.

Seija Karonen:

"Kuvassa ovat koirani Usva ja Mona, jotka liikuttavat minua päivittäin niin pihalla kuin metsissäkin ja joita saan kiittää siitä, että kuntoni on pysynyt niin hyvänä, vaikka ikää jo rupeaa olemaan. Syksyn värit ovat niin upeita, että sisällä ei malttaisi olla ollenkaan."

 

Päivi Heinämäki:

"Minun syksyni näyttää satumaiselta metsältä, missä mieheni ja koirani kanssa kuljemme paljon. Metsä on kaunis ja rentouttava ympäristö ja näin syksyllä sen kruunaa sienet ja marjat."

 

Emilia Laine:

"Tänä syksynä toteutin yhden haaveistani ja lähdin ihanalla ystäväporukalla pohjoiseen nauttimaan ruskan väreistä ja maisemista. Tämä kuva on Julma-Ölkyltä Hossan kansallispuistosta."

 

Kiitos kuvakisaan osallistuneille!

Tästä pääset katsomaan syksyisiä kuvia - klikkaa tästä!

 

 

 

Pälkäneen seurakunnan entisen talouspäällikön Simo Klasilan ehdollinen vankeustuomio virka-aseman väärinkäytöstä ei muuttunut hovioikeudessa.Turun hovioikeus hylkäsi Klasilan valituksen ja syyttäjän vastavalituksen Kanta-Hämeen käräjäoikeuden päätöksestä.

 Kuva: Esko Tuovinen

Aulangon Graniittilinna on saamassa remonttirahaa valtion ensi vuoden lisäbudjetista.Graniittilinnan korjauksen on valtion lisätalousarvioon sisällyttämässä eduskunnan Valtiovarainvaliokunnan asunto- ja ympäristöjaosto.

Esimerkiksi suomalaista keskipalkkaa eli 42 500 euroa vuodessa ansaitsevan veroprosentti on 2,2 prosenttiyksikköä korkeampi kuin Euroopan vertailumaissa keskimäärin.

Pienten palkkojen verotus on Suomessa eurooppalaista keskitasoa, mutta tulojen noustessa verotus muuttuu kireämmäksi, kertoo Veronmaksajien uusi kansainvälinen palkkaverovertailu.Esimerkiksi suomalaista keskipalkkaa eli 42 500 euroa vuodessa ansaitsevan veroprosentti on 2,2 prosenttiyksikköä korkeam