Julkaistu: 05.10.2017 11:10

Tässä ovat syksykisan voittajakuvat

  • Vasemmalla Emilia Laineen ottama kuva, oikealla ylhäällä Seija Karosen ottama kuva ja alapuolella  Päivi Heinämäen kuva.
    Vasemmalla Emilia Laineen ottama kuva, oikealla ylhäällä Seija Karosen ottama kuva ja alapuolella Päivi Heinämäen kuva.

Hämeen Sanomien syksykuvakisaan osallistui kaikkiaan nelisenkymmentä kuvaa. Kiitos kuvan lähettäneille!

Hämeen Sanomien raati on päättänyt palkita alla olevat kolme kuvaa kahden hengen ravintolalahjakortilla. Voittajille on ilmoitettu henkilökohtaisesti. Kuvien alapuolelta löydät vielä linkin, josta pääset katsomaan kaikki kisaan lähetetyt kuvat.

Seija Karonen:

"Kuvassa ovat koirani Usva ja Mona, jotka liikuttavat minua päivittäin niin pihalla kuin metsissäkin ja joita saan kiittää siitä, että kuntoni on pysynyt niin hyvänä, vaikka ikää jo rupeaa olemaan. Syksyn värit ovat niin upeita, että sisällä ei malttaisi olla ollenkaan."

 

Päivi Heinämäki:

"Minun syksyni näyttää satumaiselta metsältä, missä mieheni ja koirani kanssa kuljemme paljon. Metsä on kaunis ja rentouttava ympäristö ja näin syksyllä sen kruunaa sienet ja marjat."

 

Emilia Laine:

"Tänä syksynä toteutin yhden haaveistani ja lähdin ihanalla ystäväporukalla pohjoiseen nauttimaan ruskan väreistä ja maisemista. Tämä kuva on Julma-Ölkyltä Hossan kansallispuistosta."

 

Kiitos kuvakisaan osallistuneille!

Tästä pääset katsomaan syksyisiä kuvia - klikkaa tästä!

 

 

 

Emmi Mansikkala ja Henna Holmqvist viihtyivät alkuviikosta Suvirannan terassilla, jota kesäkukat somistavat. Naiset testasivat myös paikan lounaspöydän. Kuva: Esko Tuovinen

– Piti tulla varta vasten testaamaan, kun tämä on jälleen auki, hämeenlinnalainen Emmi Mansikkala ja turenkilainen Henna Holmqvist kertovat hampurilaislautastensa ääreltä.Kesälomalaiset ovat tulleet lounaalle Turengin Suvirantaan, joka toimii kahden kesän tauon jälkeen taas täydellä teholla.Ja mikäs

HPK Liiga pärjäsi viime kaudella taloudellisesti paremmin kuin urheilullisesti.Seura kirjasi tilikaudelta vajaan 169 000 euron tappion, vaikka lippumyynti, ottelujen oheismyynti ja sponsoreiden playoff-bonukset putosivat noin puoli miljoonaa euroa.– HPK:n liigakausi oli huono, HPK Liigan toimitusjoh

Kuvituskuva

Kuluttaja-asiamies on määrännyt huonekaluketju Jysk oy:lle kiellon harhaanjohtavasta tarjousmarkkinoinnista.Jysk ei ole kilpailu- ja kuluttajaviraston mukaan luopunut harhaanjohtavasta tarjousmarkkinoinnista kuluttaja-asiamieheltä saamastaan ohjeistuksesta huolimatta.

Nordean Hämeenlinnan toimipaikan johtaja Hanna Mero ja liiketoimintajohtaja Miikka Salminen sanovat uudistuksen vahvistavan pankin paikallisuutta. Kuva: Ville-Veikko Kaakinen

Nordea on muodostanut Hämeenlinnaan toimipaikan, joka toimii aluekeskuksena pankin henkilöasiakkaiden liiketoiminnassa.– Henkilöasiakkaiden pankkiasiat on koottu kokonaisuudeksi.