Julkaistu: 09.10.2017 15:33
-
Päivitetty: 10.10.2017 06:26

Niinistö kertoi vauvauutisen siskolleen tekstiviestillä – "Aivan ihana asia"

  •  Sauli Niinistö ja Jenni Haukio viikonloppuna Turun kirjamessuilla.
    Sauli Niinistö ja Jenni Haukio viikonloppuna Turun kirjamessuilla.

Sauli Niinistön Hämeenlinnan Tuuloksessa asuva sisko, Virve Partanen sai tiedon rouva Jenni Haukion raskaudesta maanantaina, kun Niinistö kertoi asiasta tekstiviestillä.

– En edes tiennyt saaneeni viestiä, koska olin lentokoneessa. Huomasin Saulin ilouutisen vasta, kun naapuri soitti ja kysyi, että oletko tietoinen asiasta, Partanen kertoo.

Naapurin soiton jälkeen hänen puhelimensa on soinut tiuhaan. Uutinen oli Partaselle iloinen yllätys.

– Se on tosi iloinen uutinen. Olimme jo tuudittautuneet siihen, että ei sitä ikinä tiedä, kun kaikki rupeavat ikääntymään.

Tädiksi tuleminen ei tunnu Partasen mukaan erilaiselta kuin aiemmin, vaikka Niinistö on ensimmäinen virassa oleva presidentti, joka saa perheenlisäystä.

– Ei siinä ole mitään eroa. Me olemme kaikki ihmisiä. Se on vain aivan ihana asia, että Suomen maahan tulee prinssiä ja prinsessaa.

Presidenttiparin vauvan sukupuoli ei ole vielä selvillä

– Eikä varmaan kerrotakaan, Partanen sanoo.

 

Emmi Mansikkala ja Henna Holmqvist viihtyivät alkuviikosta Suvirannan terassilla, jota kesäkukat somistavat. Naiset testasivat myös paikan lounaspöydän. Kuva: Esko Tuovinen

– Piti tulla varta vasten testaamaan, kun tämä on jälleen auki, hämeenlinnalainen Emmi Mansikkala ja turenkilainen Henna Holmqvist kertovat hampurilaislautastensa ääreltä.Kesälomalaiset ovat tulleet lounaalle Turengin Suvirantaan, joka toimii kahden kesän tauon jälkeen taas täydellä teholla.Ja mikäs

HPK Liiga pärjäsi viime kaudella taloudellisesti paremmin kuin urheilullisesti.Seura kirjasi tilikaudelta vajaan 169 000 euron tappion, vaikka lippumyynti, ottelujen oheismyynti ja sponsoreiden playoff-bonukset putosivat noin puoli miljoonaa euroa.– HPK:n liigakausi oli huono, HPK Liigan toimitusjoh

Kuvituskuva

Kuluttaja-asiamies on määrännyt huonekaluketju Jysk oy:lle kiellon harhaanjohtavasta tarjousmarkkinoinnista.Jysk ei ole kilpailu- ja kuluttajaviraston mukaan luopunut harhaanjohtavasta tarjousmarkkinoinnista kuluttaja-asiamieheltä saamastaan ohjeistuksesta huolimatta.

Nordean Hämeenlinnan toimipaikan johtaja Hanna Mero ja liiketoimintajohtaja Miikka Salminen sanovat uudistuksen vahvistavan pankin paikallisuutta. Kuva: Ville-Veikko Kaakinen

Nordea on muodostanut Hämeenlinnaan toimipaikan, joka toimii aluekeskuksena pankin henkilöasiakkaiden liiketoiminnassa.– Henkilöasiakkaiden pankkiasiat on koottu kokonaisuudeksi.