Julkaistu: 11.10.2017 22:08
-
Päivitetty: 12.10.2017 06:37

Hämeenlinnaan ilmestyi uusi pakettiautomaatti

  •  Kuva:
    Kuva:

Hämeenlinnassa on avattu kansainvälisen kuljetusyhtiön DHL Expressin pakettiautomaatti. DHL:n keltainen pakettiautomaatti asennettiin K-Citymarket Hämeensaaren tiloihin. Kuljetusyhtiö aloitti yhteistyön K-kauppojen kanssa kaksi vuotta sitten.

Ensimmäiset paketit Hämeenlinnan pisteeltä noudettiin viime viikon perjantaina.

DHL:n pakettiautomaateista voi myös lähettää etukäteen maksettuja asiakirja- ja pakettilähetyksiä Suomeen ja ulkomaille. HäSa

Pälkäneen seurakunnan entisen talouspäällikön Simo Klasilan ehdollinen vankeustuomio virka-aseman väärinkäytöstä ei muuttunut hovioikeudessa.Turun hovioikeus hylkäsi Klasilan valituksen ja syyttäjän vastavalituksen Kanta-Hämeen käräjäoikeuden päätöksestä.

 Kuva: Esko Tuovinen

Aulangon Graniittilinna on saamassa remonttirahaa valtion ensi vuoden lisäbudjetista.Graniittilinnan korjauksen on valtion lisätalousarvioon sisällyttämässä eduskunnan Valtiovarainvaliokunnan asunto- ja ympäristöjaosto.

Esimerkiksi suomalaista keskipalkkaa eli 42 500 euroa vuodessa ansaitsevan veroprosentti on 2,2 prosenttiyksikköä korkeampi kuin Euroopan vertailumaissa keskimäärin.

Pienten palkkojen verotus on Suomessa eurooppalaista keskitasoa, mutta tulojen noustessa verotus muuttuu kireämmäksi, kertoo Veronmaksajien uusi kansainvälinen palkkaverovertailu.Esimerkiksi suomalaista keskipalkkaa eli 42 500 euroa vuodessa ansaitsevan veroprosentti on 2,2 prosenttiyksikköä korkeam