Julkaistu: 12.10.2017 11:18
-
Päivitetty: 12.10.2017 11:25

Vesterinen Yhtyeineen melankolisina Suistolla

Sellaisten hittien kuin Kukaan ei koskaan sekä Mitä tapahtui Hokkasen Timolle takana seisova Vesterinen Yhtyeineen on perjantaina 13.10. keikalla Hämeenlinnassa Suisto-klubilla.

Yhtye julkaisi syyskuun lopulla uuden kokoelman Paviaani ja aloitti laajan, 18 keikan kiertueen Helsingistä.

Paviaani muodostaa läpileikkauksen yhtyeen uralta, ja se on samalla suosikkilevy, jonka biisit yhtyeen fanit äänestivät Facebookissa.

Levy sisältää myös kolme uutta biisiä, joista ensimmäinen single on nimeltään Disko. Rujonkaunis ja melankolinen kappale kertoo tyhjyyden tunteesta ja suruun päättyvästä rakkaudesta ja jatkaa sitä kaunista ja melankolista suomalaista kertojaperinnettä, jolla yhtye aloitti levytysuransa vuonna 2009.

Laulaja Tero Vesterisen isoisä oli kuuluisa harmonikansoittaja Vili Vesterinen.

Yhtyeen jäsenistöön kuuluu neljä musiikipedagogia, kolme diplomi-insinööriä (yksi tekniikan mies, ei bändiläinen) ja yksi biologian tohtori, joka on Suomen johtavia linturengastajia. Keikkatrumpetisti on lentokapteeni.

Pälkäneen seurakunnan entisen talouspäällikön Simo Klasilan ehdollinen vankeustuomio virka-aseman väärinkäytöstä ei muuttunut hovioikeudessa.Turun hovioikeus hylkäsi Klasilan valituksen ja syyttäjän vastavalituksen Kanta-Hämeen käräjäoikeuden päätöksestä.

 Kuva: Esko Tuovinen

Aulangon Graniittilinna on saamassa remonttirahaa valtion ensi vuoden lisäbudjetista.Graniittilinnan korjauksen on valtion lisätalousarvioon sisällyttämässä eduskunnan Valtiovarainvaliokunnan asunto- ja ympäristöjaosto.

Esimerkiksi suomalaista keskipalkkaa eli 42 500 euroa vuodessa ansaitsevan veroprosentti on 2,2 prosenttiyksikköä korkeampi kuin Euroopan vertailumaissa keskimäärin.

Pienten palkkojen verotus on Suomessa eurooppalaista keskitasoa, mutta tulojen noustessa verotus muuttuu kireämmäksi, kertoo Veronmaksajien uusi kansainvälinen palkkaverovertailu.Esimerkiksi suomalaista keskipalkkaa eli 42 500 euroa vuodessa ansaitsevan veroprosentti on 2,2 prosenttiyksikköä korkeam