Julkaistu: 12.10.2017 11:18
-
Päivitetty: 12.10.2017 11:25

Vesterinen Yhtyeineen melankolisina Suistolla

Sellaisten hittien kuin Kukaan ei koskaan sekä Mitä tapahtui Hokkasen Timolle takana seisova Vesterinen Yhtyeineen on perjantaina 13.10. keikalla Hämeenlinnassa Suisto-klubilla.

Yhtye julkaisi syyskuun lopulla uuden kokoelman Paviaani ja aloitti laajan, 18 keikan kiertueen Helsingistä.

Paviaani muodostaa läpileikkauksen yhtyeen uralta, ja se on samalla suosikkilevy, jonka biisit yhtyeen fanit äänestivät Facebookissa.

Levy sisältää myös kolme uutta biisiä, joista ensimmäinen single on nimeltään Disko. Rujonkaunis ja melankolinen kappale kertoo tyhjyyden tunteesta ja suruun päättyvästä rakkaudesta ja jatkaa sitä kaunista ja melankolista suomalaista kertojaperinnettä, jolla yhtye aloitti levytysuransa vuonna 2009.

Laulaja Tero Vesterisen isoisä oli kuuluisa harmonikansoittaja Vili Vesterinen.

Yhtyeen jäsenistöön kuuluu neljä musiikipedagogia, kolme diplomi-insinööriä (yksi tekniikan mies, ei bändiläinen) ja yksi biologian tohtori, joka on Suomen johtavia linturengastajia. Keikkatrumpetisti on lentokapteeni.

Emmi Mansikkala ja Henna Holmqvist viihtyivät alkuviikosta Suvirannan terassilla, jota kesäkukat somistavat. Naiset testasivat myös paikan lounaspöydän. Kuva: Esko Tuovinen

– Piti tulla varta vasten testaamaan, kun tämä on jälleen auki, hämeenlinnalainen Emmi Mansikkala ja turenkilainen Henna Holmqvist kertovat hampurilaislautastensa ääreltä.Kesälomalaiset ovat tulleet lounaalle Turengin Suvirantaan, joka toimii kahden kesän tauon jälkeen taas täydellä teholla.Ja mikäs

HPK Liiga pärjäsi viime kaudella taloudellisesti paremmin kuin urheilullisesti.Seura kirjasi tilikaudelta vajaan 169 000 euron tappion, vaikka lippumyynti, ottelujen oheismyynti ja sponsoreiden playoff-bonukset putosivat noin puoli miljoonaa euroa.– HPK:n liigakausi oli huono, HPK Liigan toimitusjoh

Kuvituskuva

Kuluttaja-asiamies on määrännyt huonekaluketju Jysk oy:lle kiellon harhaanjohtavasta tarjousmarkkinoinnista.Jysk ei ole kilpailu- ja kuluttajaviraston mukaan luopunut harhaanjohtavasta tarjousmarkkinoinnista kuluttaja-asiamieheltä saamastaan ohjeistuksesta huolimatta.

Nordean Hämeenlinnan toimipaikan johtaja Hanna Mero ja liiketoimintajohtaja Miikka Salminen sanovat uudistuksen vahvistavan pankin paikallisuutta. Kuva: Ville-Veikko Kaakinen

Nordea on muodostanut Hämeenlinnaan toimipaikan, joka toimii aluekeskuksena pankin henkilöasiakkaiden liiketoiminnassa.– Henkilöasiakkaiden pankkiasiat on koottu kokonaisuudeksi.