Julkaistu: 12.10.2017 11:18
-
Päivitetty: 12.10.2017 11:25

Vesterinen Yhtyeineen melankolisina Suistolla

Sellaisten hittien kuin Kukaan ei koskaan sekä Mitä tapahtui Hokkasen Timolle takana seisova Vesterinen Yhtyeineen on perjantaina 13.10. keikalla Hämeenlinnassa Suisto-klubilla.

Yhtye julkaisi syyskuun lopulla uuden kokoelman Paviaani ja aloitti laajan, 18 keikan kiertueen Helsingistä.

Paviaani muodostaa läpileikkauksen yhtyeen uralta, ja se on samalla suosikkilevy, jonka biisit yhtyeen fanit äänestivät Facebookissa.

Levy sisältää myös kolme uutta biisiä, joista ensimmäinen single on nimeltään Disko. Rujonkaunis ja melankolinen kappale kertoo tyhjyyden tunteesta ja suruun päättyvästä rakkaudesta ja jatkaa sitä kaunista ja melankolista suomalaista kertojaperinnettä, jolla yhtye aloitti levytysuransa vuonna 2009.

Laulaja Tero Vesterisen isoisä oli kuuluisa harmonikansoittaja Vili Vesterinen.

Yhtyeen jäsenistöön kuuluu neljä musiikipedagogia, kolme diplomi-insinööriä (yksi tekniikan mies, ei bändiläinen) ja yksi biologian tohtori, joka on Suomen johtavia linturengastajia. Keikkatrumpetisti on lentokapteeni.

Kansanedustaja Sirkka-Liisa Anttila (kesk.) epäilee, ettei tämänhetkinen sote-esitys läpäisisi edes perustuslakivaliokunnan syyniä. Kuva: Lassi Puhtimäki

Lausuntokierrokselle lähtenyt sote-esitys on pahasti keskeneräinen, ja koko uudistus saattaa vielä kaatua, sanoo kansanedustaja Sirkka-Liisa Anttila (kesk.).Keskustan ja kokoomuksen poliittisten erimielisyyksien lisäksi pakettia uhkaavat taas kerran perustuslakiongelmat.– Perustuslakivaliokunta saat

 Kuva: Muu

Ei ole tavatonta kuulla nuorten käyttävän sellaisia sanoja kuin lol (lots of laugh, suom. naurettavaa) tai omg (oh my god, suom. voi luoja).Lyhenteet ovat siirtyneet verkosta puhekieleen.– Kieli muuttuu keskenään kommunikoivien kesken. Nykyään koko maailma on sylissä muun muassa netin kautta.

Perjantaina alkuillasta tuli karkasi Kaurialassa sijaitsevan tornitalon toisessa kerroksessa osoitteessa Parolantie 16.Savu oli ehtinyt levitä kahdeksankerroksisen kerrostalon ylimpään kerrokseen, kun Kanta-Hämeen pelastuslaitoksen palomiehet saapuivat paikalle.