Julkaistu: 12.10.2017 20:04
-
Päivitetty: 12.10.2017 23:06

Vika korjattu - Kaivinkone vei kaukolämmön ja lämpimän veden Jukolasta

Hämeenlinnan Jukolan alueella oli kaivinkoneen aiheuttama vaurio kaukolämpöverkossa. Vaurio katkaisi sekä kaukolämmön että lämpimän käyttöveden jakelun alueella.

Vika saatiin korjattua illalla ennen kello 23:a.

Häiriö koski muun muassa Aleksis Kiven kadun ja Liivuorentien sekä Jukolanraitin väliin jäävää aluetta sekä myös Aleksis Kiven kadun toisella puolella Voutilakeskuksen ympäristöä ja osittain aluetta aina Pollentielle asti.

Elenia Lämpö oy tiedotti torstai-iltana, että viankorjaus on käynnissä ja kaukolämmön jakelu pyritään palauttamaan kaikille asiakkaille mahdollisimman pian.

Illan arvio oli, että vian korjaus kestää perjantaihin aamuyöhön, mutta lopulta korjaaminen sujui ennakoitua nopeammin.

Yhtiö tiedottaa tilanteen etenemisestä verkkosivuillaan www.elenia.fi

 

Kansanedustaja Sirkka-Liisa Anttila (kesk.) epäilee, ettei tämänhetkinen sote-esitys läpäisisi edes perustuslakivaliokunnan syyniä. Kuva: Lassi Puhtimäki

Lausuntokierrokselle lähtenyt sote-esitys on pahasti keskeneräinen, ja koko uudistus saattaa vielä kaatua, sanoo kansanedustaja Sirkka-Liisa Anttila (kesk.).Keskustan ja kokoomuksen poliittisten erimielisyyksien lisäksi pakettia uhkaavat taas kerran perustuslakiongelmat.– Perustuslakivaliokunta saat

 Kuva: Muu

Ei ole tavatonta kuulla nuorten käyttävän sellaisia sanoja kuin lol (lots of laugh, suom. naurettavaa) tai omg (oh my god, suom. voi luoja).Lyhenteet ovat siirtyneet verkosta puhekieleen.– Kieli muuttuu keskenään kommunikoivien kesken. Nykyään koko maailma on sylissä muun muassa netin kautta.

Perjantaina alkuillasta tuli karkasi Kaurialassa sijaitsevan tornitalon toisessa kerroksessa osoitteessa Parolantie 16.Savu oli ehtinyt levitä kahdeksankerroksisen kerrostalon ylimpään kerrokseen, kun Kanta-Hämeen pelastuslaitoksen palomiehet saapuivat paikalle.