Julkaistu: 13.10.2017 08:36
-
Päivitetty: 13.10.2017 08:44

Syyslomalla taidemuseoon puoleen hintaan

Hämeenlinna. Koulujen syyslomalla 14.–22. lokakuuta Hämeenlinnan Taidemuseo tarjoaa ohjelmaa sekä perheen pienimmille että varttuneille museovieraille. Loman kunniaksi pääsylipun voi lunastaa puoleen hintaan, ja alle 18-vuotiaat pääsevät sisään ilmaiseksi. 

Taidemuseo järjestää tiistaina 17. ja perjantaina 20. lokakuuta kello 12 koko perheelle suunnattuja työpajoja. Monenlaisia maisemia -työpajassa tutustutaan Yhteiset kuvamme -näyttelyyn ja toteutetaan omia maisemateoksia.

Taidemuseo on avoinna tiistaista torstaihin kello 11–18 ja perjantaista sunnuntaihin kello 11–17. HÄSA

Pälkäneen seurakunnan entisen talouspäällikön Simo Klasilan ehdollinen vankeustuomio virka-aseman väärinkäytöstä ei muuttunut hovioikeudessa.Turun hovioikeus hylkäsi Klasilan valituksen ja syyttäjän vastavalituksen Kanta-Hämeen käräjäoikeuden päätöksestä.

 Kuva: Esko Tuovinen

Aulangon Graniittilinna on saamassa remonttirahaa valtion ensi vuoden lisäbudjetista.Graniittilinnan korjauksen on valtion lisätalousarvioon sisällyttämässä eduskunnan Valtiovarainvaliokunnan asunto- ja ympäristöjaosto.

Esimerkiksi suomalaista keskipalkkaa eli 42 500 euroa vuodessa ansaitsevan veroprosentti on 2,2 prosenttiyksikköä korkeampi kuin Euroopan vertailumaissa keskimäärin.

Pienten palkkojen verotus on Suomessa eurooppalaista keskitasoa, mutta tulojen noustessa verotus muuttuu kireämmäksi, kertoo Veronmaksajien uusi kansainvälinen palkkaverovertailu.Esimerkiksi suomalaista keskipalkkaa eli 42 500 euroa vuodessa ansaitsevan veroprosentti on 2,2 prosenttiyksikköä korkeam