Julkaistu: 13.10.2017 08:36
-
Päivitetty: 13.10.2017 08:44

Syyslomalla taidemuseoon puoleen hintaan

Hämeenlinna. Koulujen syyslomalla 14.–22. lokakuuta Hämeenlinnan Taidemuseo tarjoaa ohjelmaa sekä perheen pienimmille että varttuneille museovieraille. Loman kunniaksi pääsylipun voi lunastaa puoleen hintaan, ja alle 18-vuotiaat pääsevät sisään ilmaiseksi. 

Taidemuseo järjestää tiistaina 17. ja perjantaina 20. lokakuuta kello 12 koko perheelle suunnattuja työpajoja. Monenlaisia maisemia -työpajassa tutustutaan Yhteiset kuvamme -näyttelyyn ja toteutetaan omia maisemateoksia.

Taidemuseo on avoinna tiistaista torstaihin kello 11–18 ja perjantaista sunnuntaihin kello 11–17. HÄSA

Kansanedustaja Sirkka-Liisa Anttila (kesk.) epäilee, ettei tämänhetkinen sote-esitys läpäisisi edes perustuslakivaliokunnan syyniä. Kuva: Lassi Puhtimäki

Lausuntokierrokselle lähtenyt sote-esitys on pahasti keskeneräinen, ja koko uudistus saattaa vielä kaatua, sanoo kansanedustaja Sirkka-Liisa Anttila (kesk.).Keskustan ja kokoomuksen poliittisten erimielisyyksien lisäksi pakettia uhkaavat taas kerran perustuslakiongelmat.– Perustuslakivaliokunta saat

 Kuva: Muu

Ei ole tavatonta kuulla nuorten käyttävän sellaisia sanoja kuin lol (lots of laugh, suom. naurettavaa) tai omg (oh my god, suom. voi luoja).Lyhenteet ovat siirtyneet verkosta puhekieleen.– Kieli muuttuu keskenään kommunikoivien kesken. Nykyään koko maailma on sylissä muun muassa netin kautta.

Perjantaina alkuillasta tuli karkasi Kaurialassa sijaitsevan tornitalon toisessa kerroksessa osoitteessa Parolantie 16.Savu oli ehtinyt levitä kahdeksankerroksisen kerrostalon ylimpään kerrokseen, kun Kanta-Hämeen pelastuslaitoksen palomiehet saapuivat paikalle.