Julkaistu: 13.10.2017 13:45
-
Päivitetty: 13.10.2017 13:50

Putkirikko katkaisi vedentulon Lammilla

Lammin terveyskeskuksen pihalla jaettiin perjantaina vettä, kun vesijohtovuoto katkaisi veden tulon melkein koko Lammin kirkonkylässä perjantaina aamuyöstä.

Vuoto saatiin nopeasti hallintaan ja korjaustyöt etenivät suunnitelmien mukaan. Putkirikko katkaisi vedentulon myös terveyskeskukseen ja vanhainkotiin. Katko oli ohi perjantaina kello 16 mennessä.

Lammin Evontien vesijohto on erittäin vanha ja huonokuntoinen. HS-Veden putkimestarin mukaan johto on jo mukana lähivuosien saneerausohjelmassa.

Sosiaalisessa mediassa operoiva Orjafirmat-sivusto on listannut yli 150 suomalaista yritystä ja muuta työntekijää hakevaa toimijaa julkiselle boikottilistalleen.Pian pari vuotta toimineen sivuston toimintaperiaate on yksinkertainen: sivuston ylläpitäjät julkaisevat löytämiään tai sivuston seuraajien

Moottoriradan uutta vuokrasopimusta käsitellään ensi tiistaina. Viime kesänä radalla ajettiin muun muassa historic-sarjan kilpailu. Kuva: Riku Hasari

Ahveniston moottoriradan vuokrasopimusta uusitaan parhaillaan. Radan nykyinen sopimus päättyy ensi vuonna, mutta uutta viisivuotista sopimusta on valmisteltu jo nyt.– Uusi sopimus on haluttu tehdä hyvissä ajoin, että toiminnanharjoittaja saa varmuuden jatkosta, kertoo sopimusta valmistellut vs.

Yksi suojelurakennuksista on Perttulan kansliarakennus eli päärakennus. Se edustaa Hämeenlinnan ympäristön varhaista huvila-arkkitehtuuria. Kuva: Ville-Veikko Kaakinen

Miemalassa sijaitsevat Perttulan entisen keskuslaitoksen ja ammattikoulun vanhat rakennukset aiotaan pitää suojeltuina, vaikka niiden omistus onkin muuttunut.Kyseessä on seitsemän suojelurakennuksen kokonaisuus. Esimerkiksi entinen kansliarakennus rakennettiin alun perin huvilaksi vuonna 1860.