Julkaistu: 13.11.2017 10:16

Power avasi Tiiriössä – aamuyhdeksältä ovien takana kiemurteli pitkä jono

  • Avajaistarjoukset vetivät paikalle runsaasti kiinnostuneita, mutta tunnelma säilyi rauhallisena. Jono pidettiin ulko-ovien takana, ja sisälle tulijoiden määrää säännösteltiin. Kuva: Pekka Rautiainen
    Avajaistarjoukset vetivät paikalle runsaasti kiinnostuneita, mutta tunnelma säilyi rauhallisena. Jono pidettiin ulko-ovien takana, ja sisälle tulijoiden määrää säännösteltiin. Kuva: Pekka Rautiainen

Kodinkoneketju Power avasi maanantaina uuden myymälänsä Hämeenlinnan Tiiriöön.

Tiiriön Power-myymälä on pinta-alaltaan noin 1500 neliömetriä, ja se sijaitsee Tiiriönsuontien varressa entisissä Motonetin tiloissa.

Hämeenlinnan myymälä työllistää alkuvaiheessa 15 henkeä ja sisältää koko Power-valikoiman. Elektroniikan lisäksi siihen kuuluu myös esimerkiksi Parma-keittiöt.

– Olemme odottaneet innolla Hämeenlinnan myymälän avausta. Nyt saamme avattua alueen vetovoiman edellyttämän suurmyymälän täydellä valikoimalla, sopivasti ennen vuoden tärkeintä sesonkia, toteaa Powerin toimitusjohtaja Mika Aro tiedotteessa.

Power Finland kuuluu Power International AS -konserniin, joka omistaa Power- ja Expert-ketjut Norjassa, Tanskassa, Suomessa ja Ruotsissa.

Pohjoismainen keskusvarasto sijaitsee Ruotsissa. Konsernin liikevaihto on noin 900 miljoonaa euroa. Suomessa on nyt 36 Power-myymälää. Viikko sitten ketju avasi myymälän Oulussa.