Julkaistu: 28.11.2017 08:59

Lataa itsellesi ilmainen Hämeen Sanomien mobiilisovellus

  • Pääset lataamaan Hämeen Sanomien sovelluksen älypuhelimeesi tai tablettiisi laitteesi sovelluskaupasta. Kuva: Lassi Puhtimäki
    Pääset lataamaan Hämeen Sanomien sovelluksen älypuhelimeesi tai tablettiisi laitteesi sovelluskaupasta. Kuva: Lassi Puhtimäki

Lataa itsellesi nyt ilmainen Hämeen Sanomien mobiilisovellus.

Mobiilisovellukseen päivittyvät jatkuvasta tuoreet uutiset Kanta-Hämeestä, kotimaasta ja maailmalta. Lisäksi voit katsella sovelluksen kautta Kiekkokiukaan videoita ja muita paikallisia videoita.

Sovelluksessa on myös tarjolla Hämeen Sanomien näköislehti, Hämeen Sanomien liitteet sekä Hämeenlinnan Kaupunkiuutiset näköislehtenä.

Mobiilisovelluksessa on mukana myös Etukanava, jossa on tarjolla paikallisia etuja ja tarjouksia.

Osa uutisista on vapaasti kenen tahansa luettavissa, osa sisällöstä on taas tarkoitettu Hämeen Sanomien digitilaajalle. Tunnistat tilaajalle tarkoitetun sisällön vihreästä "Tilaajalle"-tekstistä.

 

Pääset lataamaan Hämeen Sanomien sovelluksen älypuhelimeesi tai tablettiisi laitteesi sovelluskaupasta.

Android-laitteilla, kuten Samsung, Huawei, löydät sovelluksen Play-kaupasta.

iPhonelle ja iPadille sovellus löytyy App Storesta. Hakusana on ”Hämeen Sanomat”.

Hämeen Sanomien vanha sovellus ajetaan alas 8.12.2017. Tunnistat uuden sovelluksen isosta oranssisesta logosta.

 

Kolmea eri ostajaa venekaupoilla huijannut mies sai torstaina puolen vuoden ehdollisen vankeustuomion Kanta-Hämeen käräjäoikeudessa Hämeenlinnassa.Forssassa asunut nuori mies oli viime keväänä laatinut suositulle veneiden myyntisivustolle kuvallisen ilmoituksen Buster XL -mallisesta moottoriveneestä

Apulaiskaupunginjohtaja Juha Isosuo, Hämeenlinnan Mieskuoron johtaja Anneli Julén ja kuoron puheenjohtaja Heikki Lindroth järjestävät kaupunkilaisille juhlaohjelmaa tammikuulle.    Kuva: Pekka Rautiainen

Vieläkö juhlituttaa? Kun satavuotiaan Suomen h-hetki on onnellisesti takana, voi kalenteria alkaa täyttää uusilla merkkivuosiin liittyvillä tapahtumilla. Hämeenlinnan Mieskuoro sai alkunsa vuonna 1922 perustetusta Kerho kvartetista, joten sen 95-vuotispäivä osui tämän vuoden marraskuulle.

Kuva: Jukka Viitaniemi

Pälkäneentiellä sattuneen peräänajon raivaustyöt hidastavat liikennettä Hämeenlinnan Tiiriössä.Onnettomuuspaikalla, eli Kirstulan kartanon kohdalla, on toistaiseksi vain yksi kaista käytössä.Hälytyskeskus sai ilmoituksen onnettomuudesta hieman kello yhtä.

Lohen hinta on viimeiset kolme vuotta pysytellyt poikkeuksellisen korkeana. Arkistokuva

Lohen poikkeuksellisen korkea hinta on notkauttanut kalan kulutuksen kasvua Suomessa.Suomen kalamarkkinoilla myydään paljon lohikaloja. Puolet niistä on lohta ja puolet kirjolohta.Lohi tuodaan Norjasta, ja kirjolohesta puolet on kotimaista ja puolet Ruotsissa kasvatettua.