Julkaistu: 07.12.2017 14:32
-
Päivitetty: 07.12.2017 15:27

Joulupakettipisteitä on käytetty jo 100 000 kertaa

  • Kuva: Posti
    Kuva: Posti

Postin joulusesongin ajaksi vilkkaimmille liikepaikoille tuomia väliaikaisia pakettiautomaatteja ja noutopisteitä on käytetty jo yli 100 000 kertaa.

Joulunalusviikkojen ajan Postilla on käytössä yli 100 väliaikaista pop up -noutopistettä.

Jos lähetys ei mahdu alkuperäiseen palvelupisteeseen, se ohjataan toiseen palvelupisteeseen mahdollisimman lähelle. Väliaikaisia noutopisteitä sijaitsee kauppakeskuksissa, kauppojen yhteydessä sekä Postin omissa tiloissa.

- Väliaikaisten noutopisteiden johdosta asiakkaat eivät joudu odottamaan ylimääräisiä päiviä lähetyksiään, vaan paketit saadaan nopeasti noudettaviksi. Kehitämme väliaikaisten noutopisteiden verkostoa edelleen kokemusten mukaan. Verkkokaupan kasvu edellyttää näitä uusia ratkaisuja sesonkeihin muissakin maissa, Postin liiketoimintajohtaja Kati Nevalainen kertoo yhtiön tiedotteessa.

Postilla on verkostossaan yli 1 400 postia ja pakettiautomaattia. Joulun alla Posti on lisännyt kuljetuksia ja pakettiautomaattien täyttökertoja. Postin omat myymälät palvelevat myös pidennetyin aukioloajoin ja ovat avoinna myös sunnuntaisin. 

Postilähetyksiä säilytetään noutopisteissä enää viikon ajan. HäSa

Postin julkaisema video joulunalusajan kiireestä Postin logistiikkakeskuksessa:
 

 

Pop up -noutopisteet Hämeenlinnan seudulla

11130

RIIHIMÄKIEteläinen asemakatu 2 Väliaikainen noutopiste, 
Matkakeskus
ma-la 10-20, 
su 10-16
13100HÄMEENLINNAKaivokatu 7*Väliaikainen noutopiste, 
Kauppakeskus Goodman, 1. krs
ma-la 10-20, 
su 10-16
13720HATTULATallitie 4 Väliaikainen noutopistema-pe 10-20
14200JANAKKALAKeskuskuja 2 Väliaikainen noutopiste

ma-pe 10-20

 

Lähde: Posti

Kolmea eri ostajaa venekaupoilla huijannut mies sai torstaina puolen vuoden ehdollisen vankeustuomion Kanta-Hämeen käräjäoikeudessa Hämeenlinnassa.Forssassa asunut nuori mies oli viime keväänä laatinut suositulle veneiden myyntisivustolle kuvallisen ilmoituksen Buster XL -mallisesta moottoriveneestä

Apulaiskaupunginjohtaja Juha Isosuo, Hämeenlinnan Mieskuoron johtaja Anneli Julén ja kuoron puheenjohtaja Heikki Lindroth järjestävät kaupunkilaisille juhlaohjelmaa tammikuulle.    Kuva: Pekka Rautiainen

Vieläkö juhlituttaa? Kun satavuotiaan Suomen h-hetki on onnellisesti takana, voi kalenteria alkaa täyttää uusilla merkkivuosiin liittyvillä tapahtumilla. Hämeenlinnan Mieskuoro sai alkunsa vuonna 1922 perustetusta Kerho kvartetista, joten sen 95-vuotispäivä osui tämän vuoden marraskuulle.

Kuva: Jukka Viitaniemi

Pälkäneentiellä sattuneen peräänajon raivaustyöt hidastavat liikennettä Hämeenlinnan Tiiriössä.Onnettomuuspaikalla, eli Kirstulan kartanon kohdalla, on toistaiseksi vain yksi kaista käytössä.Hälytyskeskus sai ilmoituksen onnettomuudesta hieman kello yhtä.

Lohen hinta on viimeiset kolme vuotta pysytellyt poikkeuksellisen korkeana. Arkistokuva

Lohen poikkeuksellisen korkea hinta on notkauttanut kalan kulutuksen kasvua Suomessa.Suomen kalamarkkinoilla myydään paljon lohikaloja. Puolet niistä on lohta ja puolet kirjolohta.Lohi tuodaan Norjasta, ja kirjolohesta puolet on kotimaista ja puolet Ruotsissa kasvatettua.