Julkaistu: 12.01.2018 22:17
-
Päivitetty: 15.01.2018 16:31

Vehmaalaiselle oikeudenkäynti maksoi satasen

Pieni Vehmaan kunta joutuu maksamaan metsäyhtiöille yli 200 000 euroa niiden oikeudenkäyntikuluista. Vehmas on yksi pienistä kunnista, joka hävisi Helsingin käräjäoikeudessa puukartellikanteen.

– Summa tuntuu kohtuuttomalta. Se on lähes sata euroa jokaista kuntalaista kohti ja 0,75 prosenttiyksikköä kunnallisverossa, sanoo Vehmaan kunnanjohtaja Ari Koskinen.

Juttu jatkuu vielä...

 

Olet nyt lukemassa tilaajalle tarkoitettua artikkelia. Jos sinulla on jo tilaus, kirjaudu sisään.

Jos sinulla ei ole vielä tilausta, tutustu tilausvaihtoehtoihin. 

Tutustu tilauksiin

Ylijäämäruoan vähentämiseen erikoistunut ResQ-sovellus haluaisi laajentaa toimintansa myös Hämeenlinnaan.Torstaina lähetetyn tiedotteen mukaan palvelu voisi laajentua Hämeenlinnaan lähiviikkoina, jos vähintään kymmenen ravintolaa ilmoittautuu mukaan.Yhtiön mukaan palvelulla on jo 400 hämeenlinnalais

Hämeenlinnan kaupunki ja Hämeen liitto ovat tänään käydyissä neuvotteluissa tehneet VR:lle useita esityksiä Hämeenlinnan juna-aikataulujen ja -palveluiden parantamiseksi.Esityksiin kuuluu konkreettisia ehdotuksia etenkin työmatkaajille tärkeiden junayhteyksien parantamiseksi, sekä esitys Hämeenlinna

Lammin kirkonkylällä sijaitseva Konnarin koulu on noin 340 oppilaan opinahjo. Kuva: Jari Jokinen

Lammilla sijaitsevalla Konnarin koululla tehdään kuluvan kevätlukukauden aikana koulun historian laajimmat rakennetutkimukset. Samassa yhteydessä toteutetaan myös sisäilmateknisiä tutkimuksia.Kaupunki tiedotti asiasta torstaina.