Julkaistu: 10.03.2018 18:41

Hämeenlinnaan on tulossa kesä ilman Ämyrockia

  • Kari Peitsamoa ei nähdä tulevana kesänä Ämyrockin lavalla. Ämyrock 2018 on peruttu järjestäjien vähyyden sekä taloudellisen tilanteen takia. Arkistokuvassa Peitsamo esiintymässä vuonna 2016. Kuva: Esko Tuovinen
    Kari Peitsamoa ei nähdä tulevana kesänä Ämyrockin lavalla. Ämyrock 2018 on peruttu järjestäjien vähyyden sekä taloudellisen tilanteen takia. Arkistokuvassa Peitsamo esiintymässä vuonna 2016. Kuva: Esko Tuovinen

Kesän 2018 Ämyrock Hämeenlinnassa on peruttu.

Ämy ry ilmoitti asiasta Ämyrockin Facebook-sivulla lauantaina iltapäivällä. Tapahtuma on peruttu järjestäjien vähyyden sekä taloudellisen tilanteen takia.

Ämy ry lupaa mahdollisesti jonkinlaista pientä ohjelmaa tänäkin vuonna, mutta varmaa lupausta tapahtumasta yhdistys ei anna.

Ämyläiset toivovat Ämyn järjestämisestä tai avustamisesta kiinnostuneita liittymään yhdistykseen tai ottamaan yhdistykseen yhteyttä Facebookissa tai sähköpostitse: info@amyrock.org.

Jos uusia voimia löytyy, niin tavoitteena on saada järjestettyä Ämyrock vuonna 2019.

Kuvitus: Soile Toivonen

Nuoren postineidin päiväkirja vuodelta 1914 avaa ikkunan uneliaaseen varuskuntakaupunkiin ja kauppiasperheen arkeen.Martta-neiti kaipasi Hämeenlinnasta Helsinkiin, rakastui venäläiseen sotilaaseen ja mietti suhteen tulevaisuutta. "Mikähän minusta maailmassa tulee?" ”Juhannusilta!