Julkaistu: 11.06.2018 08:17
-
Päivitetty: 11.06.2018 09:24

Aku Hirviniemen ja Janne Katajan tuotantoyhtiö kehittämään Riihimäen keskustaa

 • Tuotantoyhtiö Hihhihhii Oy on Aku Hirviniemen ja Janne Katajan osaomistama yhtiö. Arkistokuva: Pekka Rautiainen
  Tuotantoyhtiö Hihhihhii Oy on Aku Hirviniemen ja Janne Katajan osaomistama yhtiö. Arkistokuva: Pekka Rautiainen

Janne Katajan ja Aku Hirviniemen osaomistama Tuotantoyhtiö Hihhihhii Oy on hankkinut omistukseensa Riihimäen ydinkeskustasta noin 1500 neliön liiketilan.

KOY Kauppakeskus Majakan tilat Hämeenkadulla ovat olleet tyhjnä.

- Sävellämme laulun, jossa ovipumput antavat tasaisen kompin, Hirviniemi ja Kataja visioivat.

Hirviniemen ja Katajan pitkäaikaisena haaveena on ollut päästä mukaan kehittämään Riihimäen keskustaa ja torin aluetta.

- Meille voi heittää ideoita, mitä juuri sinä kaupunkilaisena toivoisit Riihimäen ydinkeskustaan, haastaa Kataja.

Hirviniemi ja Kataja kertovat tiedotteessa, että ovat jo useamman vuoden tehneet töitä Riihimäen elinvoimaisuuden eteen muun muassa rakennuttamalla uusia toimitiloja ja nyt katseet on suunnattu keskustaan.

- Tiloissa toimii jo Nuorisoteatteri ja nyt haussa on toimijoita katutasoon ja 2. kerrokseen.

Tuotantoyhtiö Hihhihhii Oy on Aku Hirviniemen ja Janne Katajan osaomistama yhtiö.

Yhtiön neljä liiketoimintalinjaa koostuvat kiinteistösektorista, palkkapalvelusta, tv- ja elokuvatuotannoista ja live-tapahtumista.

Live-tapahtumista uusimpana on julkistettu Valtava Pikkujoulushow, joka järjestetään ensi kertaa marraskuussa Seinäjoella.

Larin-Kyöstin Seura on tänään juhannusaattona myöntänyt kansantanssiopettaja Marjo Paulorinne-Santalalle Larin-Kyöstin mitalin numero 48:n.

Larin-Kyöstin Seura on tänään juhannusaattona myöntänyt kansantanssiopettaja Marjo Paulorinne-Santalalle Larin-Kyöstin mitalin numero 48:n.Mitali myönnettiin Marjo Paulorinne-Santalalle tunnuksena kansantanssikulttuurin vaalijana, kehittäjänä ja opettajana Hämeenlinnassa lasten, nuorten ja aikuisten

                 Yötön yö ja puhdas luonto ovat matkailuvalttikortteja, joilla halutaan lisätä kesämatkailua Suomeen.                Kuva: Elias Lahtinen

Loputon valo ja vehreys houkuttelevat kesäisin turisteja Suomeen. Ero aiempaan on se, että nyt matkailijat haluavat kokea nämä tutut asiat kuten meikäläiset.– Live like a local on kasvava trendi maailmalla ja siihen on täälläkin tartuttu innokkaasti.

Tutkimuksen mukaan jopa kolme viidestä pitää suurimman osan lomastaan avoimena, joten spontaanille matkailulle ja tekemiselle on tilaa. Vain joka kuudes suomalaisperhe oli kesäkuun alkaessa lyönyt lomasuunnitelmansa lukkoon. Arkistokuva

Usein järjestelmällisinä ja suunnitelmallisina pidetyt suomalaiset ovatkin lomakaudella yllättävän spontaaneja.Suomalaiset lomamatkalla -perhetutkimus selvitti, että reissuun lähdetään nopeallakin aikataululla, varsinkin, jos matka järjestyy edullisin kustannuksin.

Hämeen poliisin alueella torstai alkuilta ja -yö olivat suhteellisen vilkkaat, mutta sade rahoitti osaltaan keikkarintaman, tiedottaa Hämeen poliisi.

Hämeen poliisin alueella torstai alkuilta ja -yö olivat suhteellisen vilkkaat, mutta sade rahoitti osaltaan keikkarintaman.  Päijät-Hämeessä poliisi oli vuorokauden aikana 153 tehtävää ja Kanta-Hämeestä poliisi kirjasi 115 tehtävää.Hämeenlinnan keskustassa Sibeliuksenkadulla perjantaina aamuyöllä ko

                 Teollisuusneuvos, itsekin yrittämisellä vaurastunut Jorma Terentjeff on ollut Lauri Salovaaralle merkittävät mentori. Terentjeff kehuu Salovaaran loputonta kykyä ideoida ja innostua asioista.                Kuva: Pekka Peura

Viidessäsadassa päivässä miljonääriksi ja miten se tehdään – sen tietää mediapersoona Lauri Salovaara, jonka matka miljonääriksi alkaa olla loppusuoralla.Helmikuussa 2017 hän julkisti uudenvuodenyönä saamansa hulluimmasta hulluimman idean.