Julkaistu: 02.07.2018 11:05

Evelina aloittaa ja Cheek päättää Wanaja Festivalin - kadut suljetaan perjantaiaamuna

  • Sanni esiintyi Wanaja Festivalilla myös viime vuonna. Kuva: Pekka Rautiainen / HäSa / arkisto
    Sanni esiintyi Wanaja Festivalilla myös viime vuonna. Kuva: Pekka Rautiainen / HäSa / arkisto

Wanaja Festival alkaa perjantaina iltapäivällä Evelinan esiintymisellä ja viimeisenä kuullaan Cheekiä lauantain ja sunnuntain välisenä yönä.

 

Ohjelmisto:

Perjantai 6.7.

- klo 14.30 Evelina

- klo 15.30 Reino Nordin

- klo 16.35 Neljä Ruusua

- klo 17.40 Pikku G

- klo 18.45 JVG

- klo 20.05 Klamydia

- klo 21.25 Nylon Beat

- klo 22.45 Apulanta

 

Lauantai 7.7.

- klo 13.15 Mikael Gabriel

- klo 14.20 Jannika B

- klo 15.15 Teflon Brothers

- klo 16.30 Abreu

- klo 17.25 Michael Monroe

- klo 18.45 Jenni Vartiainen

- klo 20.05 Kaija Koo

- klo 21.25 Sanni

- klo 22.45 Cheek

 

Katuja suljetaan liikenteeltä

Perjantaina ja lauantaina Linnanpuistossa tapahtuva festivaali vaikuttaa liikenteeseen Hämeenlinnan keskustan länsilaidalla koko tämän viikon ajan. Parhaiten festivaalialueelle pääsee kävelemällä keskustasta Rauhankatua tai rantareittiä pitkin.

Linnanpuiston läpi kulkeva Kustaa III:n katu on suljettuna liikenteeltä maanantaiaamusta lähtien koko viikon ajan. Tie avataan liikenteelle vasta maanantaina 9. heinäkuuta.

Muut tapahtuma-alueen ympäristössä olevat kadut suljetaan liikenteeltä perjantaiaamun ja sunnuntai-illan väliseksi ajaksi.

Suljettuna ovat Niittykatu, Sibeliuksenkatu välillä Niittykatu - Koulukatu, Linnankatu välillä Niittykatu - Lukiokatu, yksi Koulukadun ajokaistoista väliltä Tampereentie - Sibeliuksenkatu, Koulukatu välillä Sibeliuksenkatu - Rauhankatu, Rauhankatu välillä Sibeliuksenkatu - Rauhankatu. Myös Kustaa III:n kadun ja Niittykadun risteys on suljettuna tapahtuman aikana.

Kommentit

Minne muualle? Kantolaan? Ei, kyllä Linnanpuisto on ainoa ja oikea paikka Wanaja Festivalille. On aina ollut ja tulee olemaan.

Mukavaa, että Hämeenlinnassa tapahtuu! Linnanpuisto on loistava paikka Wanaja-festareille ja kaikille muillekin kesätapahtumille. Pakko on päästä huomenna heiluttamaan Michael Monroelle ja tietenkin Jenni Vartiaiselle!

On se kumma, kun joku jotain tapahtumaa ym järjestää niin ei muuta kun valitetaan. on meluua, sotkua, ei pääse puistoon jne. No eipä ole linnanpuistossa olllut ruuhkaa päivänpaistattelijoista kun olen ohi pyöräillyt. Kannattaa muuttaa metsään, siellä ei musiikki soi kerran kesässä.
Rototec tekee parhaillaan Vanajanlinnan uuden maalämpöjärjestelmän poraustöitä, joiden yhteydessä 60 kaivoon tulee kaikkiaan parisenkymmentä kilometriä teräksistä suojaputkea. Kuva: Pekka Rautiainen

Vanajanlinnan lämmitysjärjestelmän uudistamistyöt ovat täydessä vauhdissa.Päärakennukseen pihapiiriin porataan heinäkuun aikana kolmisenkymmentä geoenergia- eli maalämpökaivoa, joista jokainen on noin 300 metriä syvä.

Suomalainen moderniin tangoon erikoistunut yhtye Nuevo Quinteto Otra Vez ja argentiinalainen tangolaulaja Martin Alvarado ovat pitäneet yhtä jo vuosia.Heinä-elokuun vaihteessa Alvarado ja yhtye kiertävät Suomea yhdeksän paikkakunnan "Tähdet meren yllä" -kiertueella, joka tulee sekä Hämeenlinnaan ett

Kanta-Hämeen käräjäoikeus antoi maanantaina ehdollisen vankeustuomion 23-vuotiaalle miehelle lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä.Oikeuden antaman julkisen selosteen mukaan mies oli ollut sukupuoliyhteydessä 14-vuotiaan tytön kanssa tämän vuoden huhtikuussa.Syyttäjä vaati miehelle rangaistusta kahd

Osuuskauppa Hämeenmaa suunnittelee aloittavansa verkkoruokakaupan ja siihen liittyvän kotiinkuljetuspalvelun kokeilemisen Hämeenlinnassa.Toimitusjohtaja Olli Vormiston mukaan kokeilu aloitetaan mahdollisesti ensi syksyn tai talven aikana.Verkkokaupan osuus ruokakaupasta on toistaiseksi ollut hyvin p