fbpx
Uutiset

Kantahämäläiset seuracupin finaaliin

Hämeenlinnan Tarmo ja Janakkalan Jana ovat jälleen mukana yleisurheilun Vattenfall-seuracupin finaaleissa, jotka kilpaillaan kuntakoon mukaan neljällä paikkakunnalla ensi viikonloppuna.

Kesän aikana järjestettiin kaksi piirikohtaista kilpailua, joissa 11–17-vuotiaat juniorit keräsivät pisteitä ja sarjoittain 15 parasta seuraa pääsi finaaliin. Sekä Tarmo että Jana ovat olleet finaalissa mukana useana peräkkäisenä vuotena.

Tarmolaiset matkaavat Nokialle suurimpien kaupunkien finaaliin, jonne kärkiseuroina saapuvat Tampereen Pyrintö, Helsingin Kisa-Veikot ja Espoon Tapiot.

Jana kilpailee Giga-sarjassa (10000–25000 asukasta), jossa piirikisojen kärkikolmikkona Valkeakoskelle tulevat Lempäälän Kisa, Raision Kuula ja IF Drott. Myös Forssan Salama ylsi finaaliin.

– Lähdemme flunssa-aallon jälkeisissä tunnelmissa, mutta miltei täysi joukkue on koossa. Onnistuessamme taistelemme puolenvälin sijoituksesta. Mutta voitto on jo se, että olemme finaalissa jälleen kerran. Nyt mennään nauttimaan kauden viimeisestä kisasta, Janan valmennuspäällikkö Jari Kataja iloitsee.

Myös Tammelan Ryske eteni jälleen finaaliin ja se lähtee piirikisojen viidentenä Mega-sarjan (5000–10000 asukkaan kunnat) finaaliin Ikaalisiin. HäSa

Asiasanat

Menot